Gelinlik Modelleri Ev-le-ni-yo-rum :)) İşte gelinliğim...

evettttt !! resimlerini eklersin di mi firarcım
:13::13::13:
İnşallah diyelim kiral eklemeye çalışırım tabi ki :17:

çok güzelmiş sana da güzel gitmiş çok yakışmış bence üstünde taşıyabilirsin şimdiden mutluluklar :nazar::nazar:
Çok teşekkür ederim beğenmenize sevindim :16:

Tatlım ya senin adına çok sevindim, bu mutluluğa ermene, sevdiceğine kavuşmana :)
Gelinliğini yeni gördüm, sana çok yakışmış, üstüne bayıldım ama altı biraz daha az kabarık olsa ve kuyruk kısmı daha uzun olsa sanki daha güzel olur gibi...
Buarada Kastamonu dada düğün yapıyormuşsun galiba, bende orada çalışıyorum, nerede yapacaksınız düğünü?
Allahım bu bekleyişinizi çok güzel sonuçlandırsın, gülen yüzünü hiç soldurmasın
Canım çok teşekkür ederim yazdıkların için.Beğenmişsin çok sevindim,çok sağol.
Tüm dileklerine kocaman aminn darısı başına inşallah sen de çok mutlu olursun :nazar:
Kastamonu Prenses Düğün Salonu'nda olacak düğünümüz Allah nasip ederse.
Görürsün belki beni :17:

Çok Güzel Olmuş Gelinliğin Üst Kısmı Harika Görünüyor, Omuzlar yaka kısmını güzel çıkarmışlar tebrik ediyorum, yanlız gelinliğin alt kısımda toplama olan yer pek güzel olmamış yani o toplama tül değilde, omuzlardaki dantelden tül üstünde olabilen bir model olsaydı daha güzel olurdu ama tabi bu benim düşüncem, sana çok yakışmış, çok güzel :nazar:

Çok Güzel Olmuş Gelinliğin Üst Kısmı Harika Görünüyor, Omuzlar yaka kısmını güzel çıkarmışlar tebrik ediyorum, yanlız gelinliğin alt kısımda toplama olan yer pek güzel olmamış yani o toplama tül değilde, omuzlardaki dantelden tül üstünde olabilen bir model olsaydı daha güzel olurdu ama tabi bu benim düşüncem, sana çok yakışmış, çok güzel :nazar:
Çok teşekkür ederim,fikirlerinizi değerlendiricem :16:

Canım tebrik ederim,çok yakışmış..Benim gelinliğimin alt kısmına çok benziyor...
Bende gelinlikte dantelciyim:34:Allaah çoook mutlu etsin inşallah..

Canım tebrik ederim,çok yakışmış..Benim gelinliğimin alt kısmına çok benziyor...
Bende gelinlikte dantelciyim:34:Allaah çoook mutlu etsin inşallah..
Çok teşekkür ederim canım çok sağol inşallah.
Gelinliğine baktım alt kısmı çok benziyo cidden.Sana da çok yakışmış.Mutluluklar :nazar:

gelinlik tarzım değil ama üst kısmı yakışmış ama alt kısmı çok kötü ve çok alakasız cnm kusura bakma ama altıyla üstünün alakası yok.altta sade olabilir bence...

Canım masum bir güzelliğin var ve gelinlikte sana çok yakışmış maşaallah:16:

Önemli olan senin içine sinmesi zaten,Allah tamamına erdirsin :34:

Canım uzun kollu olması hoş olmuş ben severim dantel kollu gelinlikleri, az desenle daha hoş durur. Birde önü çok kapalı v yaka gibi ya da omuzlarına kayan bir yaka çok daha hoş olurdu. Sanırsam biraz kapalı bir gelinlik giymek istemişsin ve tam mevsimi iyi olmuş. Gelinliğinin altındaki drapeler çok klasik ve sanki kumaş kalitesinin düşüklüğünü vurgular gibi geldi bana. Genel olarak beğendim ama o drapeli bölge kesinlikle değişmeli ve azda olsa yakası açılmalı. İnşallah beğendiğin gelinliği mutlulukla giyersin canım. Düğün ne zaman ve gelinliğin fiyatı nedir bilgi verebilir misin?

Canım çok teşekkür ederim yazdıkların için.Beğenmişsin çok sevindim,çok sağol.
Tüm dileklerine kocaman aminn darısı başına inşallah sen de çok mutlu olursun :nazar:
Kastamonu Prenses Düğün Salonu'nda olacak düğünümüz Allah nasip ederse.
Görürsün belki beni :17:
[/QUOTE]

İnş. canım amin bakalım hayırlısı :)haftasonları kalsam belki görebilirdim ama göremicem..
ama kastamonu gelin görecek bak gör tatlım :)
:nazar:

gelinlik tarzım değil ama üst kısmı yakışmış ama alt kısmı çok kötü ve çok alakasız cnm kusura bakma ama altıyla üstünün alakası yok.altta sade olabilir bence...
Teşekkür ederim altını değişitiricem zaten...

Canım masum bir güzelliğin var ve gelinlikte sana çok yakışmış maşaallah:16:

Önemli olan senin içine sinmesi zaten,Allah tamamına erdirsin :34:
Teşekkür ederim eslemliva aminn :16:

çok yakışmış tatlım hanım hanımcık olmuşsun..inşallah güzel bir evliliğin olur...
Çok teşekkür ederim hazelnaz inşallah :nazar:

Canım uzun kollu olması hoş olmuş ben severim dantel kollu gelinlikleri, az desenle daha hoş durur. Birde önü çok kapalı v yaka gibi ya da omuzlarına kayan bir yaka çok daha hoş olurdu. Sanırsam biraz kapalı bir gelinlik giymek istemişsin ve tam mevsimi iyi olmuş. Gelinliğinin altındaki drapeler çok klasik ve sanki kumaş kalitesinin düşüklüğünü vurgular gibi geldi bana. Genel olarak beğendim ama o drapeli bölge kesinlikle değişmeli ve azda olsa yakası açılmalı. İnşallah beğendiğin gelinliği mutlulukla giyersin canım. Düğün ne zaman ve gelinliğin fiyatı nedir bilgi verebilir misin?
Fikirlerin için teşekkür ederim özlem.Düğünümüz 29 Ocak'ta.

Canım çok yakışmış, ömür boyu mutluluklar dilerim.
Çok teşekkür ederim amin inşallah...

İnş. canım amin bakalım hayırlısı :)haftasonları kalsam belki görebilirdim ama göremicem..
ama kastamonu gelin görecek bak gör tatlım :)
:nazar:
Çok teşekkür ederim canım :17:

üst kısmına bayıldım fakat altı bana göre değil. :)
Altı henüz bana göre de değil :9: Teşekkür ederim.

Üste bende bayıldım gerçekten ve sana çok yakışmış hayırlı olsun mutluluklar :61:

merhaba gelinliğinizi bende çok beğendim inşallah sıkı bir topuz ve sade bir duvak tercih edersiniz ben sıkı taçlı bir topuz hayal ettim çok yakıştırdım mutluluklar dilerim

Üste bende bayıldım gerçekten ve sana çok yakışmış hayırlı olsun mutluluklar :61:
Çok teşekkür ederim :16:

merhaba gelinliğinizi bende çok beğendim inşallah sıkı bir topuz ve sade bir duvak tercih edersiniz ben sıkı taçlı bir topuz hayal ettim çok yakıştırdım mutluluklar dilerim
Saç için fikir vermeniz çok iyi olmuş.Karar vermemiştim henüz.Çok teşekkür ederim :16:

Gelinliğin üst kısmını çok beğendim.Çok zarif duruyor ki ileride nasip olursa benzer bir şey tercih ederim sanırım. =)
Ama alt kısmı bana çok abartılı geldi.Allah tamamına erdirsin,çok mutlu olun. :nazar:

Gelinliğin üst kısmını çok beğendim.Çok zarif duruyor ki ileride nasip olursa benzer bir şey tercih ederim sanırım. =)
Ama alt kısmı bana çok abartılı geldi.Allah tamamına erdirsin,çok mutlu olun. :nazar:
Çok teşekkür ederim,inşallah size de nasip olur :nazar:

canım mutlulukla giy gelinliğini..gayet güzel olmş:nazar:
Teşekkür ederim inşallah :16:

Back
X