- Konu Sahibi firarperest
-
Evet henüz anlaşmamış olsak da muhtemelen bu gelinliği giyicem. Karar vermesi oldukça zordu ancak en başından beri dantelli bir gelinlik istiyordum. Çok abartılı taşlı modelleri beğenmiyodum. Sonuç olarak bunu beğendim. Resimde çok net belli olmasa da üst kısmı ve öndeki ayrı duran yer fransız danteli. Kolları şu an uzun ama resimde yukarıya topladık çünkü fakir kol olmasını istiyorum. Kenarı dantelli bir duvak kullanmayı düşünüyorum. Muhtemelen biraz uzun olacak. Böyle işte... Bakalım beğenecek misiniz?
..............................................................
..............................................................
Çok Çok güzel bir gelin olmuşsun:) Çok asil bir gelinlik -ki ben gelinlikte göğüs dekoltesinden hiç hoşlanmam bunu çok bğendim:) sanırım topik topik gezerken hayalimdeki gelinliği buldum :) İnş çok mutlu olursun ^_^
Ne güzelÇok Çok güzel bir gelin olmuşsun:) Çok asil bir gelinlik -ki ben gelinlikte göğüs dekoltesinden hiç hoşlanmam bunu çok bğendim:) sanırım topik topik gezerken hayalimdeki gelinliği buldum :) İnş çok mutlu olursun ^_^
firarperest ömür boyu mutluluklar canımduvakta geldi mi süper olacaksın,duvağının fotosunuda koy canım
ben dantelli duvak çok severim
darısı başımaayakkabının altına kkbk yaz canım (kk bekar kızları)
Beğenmenize sevindim.Çok teşekkür ederim.
Gerçekten öyle mi ya? Ne güzel beğenildikçe ben daha çok ısınıcam bu gelinliğe.Çok teşekkür ederim canım sana da mutluluklar...Darısı başına
Teşekkür ederim benim de karar vermemi sağlayan üst kısım oldu. Alt kısma gelince ya böyle toplamalı yapıyolar ya da fırfırlı.Mendil etek de denedim fakat düşündüğüm gibi durmadı ya da üstü bu kadar hoşuma gitmedi.Çok teşekkür ederim yorumunuz için amin inşallah hepimize huzur dolu evlilikler nasip etsin rabbim
Amin çok teşekkür ederim.güle güle giy,allah tamamına erdirsin kış için ideal bi üst
Çok teşekkür ederim inşallah unutmazsam yazarımbende beyendim hoş bir gelinlik sanada yakışmış ömür boyu mutluluklar diliyorum ayakabının altına ismi yazarsın esma:)
Çok içten yazdım emin olabilirsin canım o kadar çok bekledik ki bugünücanım ya okadar içten EVLENİYORUM yazmışsınki imrendim valla. darısı sevdicegimle benm başıma:):) gelinligin çok güzelallah nazarlardan korusun bi yastıkda kocayın::):)
Kollarında bana göre sorun yok ama eteğinde değişiklikler yaptırıyorum hiç kırılmadım teşekkür ederim.çok yakışmış gelinliğin ama kolları neden öle düşük kollu olsa daha güzel olur sankim..
Alt kısmınıda pek beğenmedim canım ya kusura bakma olur mu.kırmıyım seni,alt kısmını daha güzel bişey bulsan.veya senin zevkin ben karışmıyım canım
mutluluklar..
Son halini koymaya çalışırım inşallah..Teşekkür ederim darısı başınaöncelikle gelinliğin son halini de görmek isterim
ama bu hali de hoş canım
mutluluğunuz daim olsun..
Çok teşekkür ederimBence cok guzel olmus ve cok yakısmıs, mutluluklar..
sobrenatural senden böyle bi söz duymak ne güzelMelek gibi olmuşsunuz
İnşallah çok teşekkür ederim.çok güzel bir gelinlik Allah içinize sindirsin inşallah
Altı daha düz olacak zaten teşekkür ederim.üstü güzel ama alt kısmını ben pek beğenmedim
keşke öyle olmasa altı düz bişeyler olsa
bende dantelli bir model istiyorum inşAllah
birazda böyle kapalı
açıkçası nasıl kapatıcam diye düşünüyordum ki seninkini gördüm ba-yıl-dımmmmm!!!!!
bende üstünü aynen böle yaptırmaya karar verdim nasip olursa
Rabbim ömür boyu mutlu kılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?