Ev meselesi

bayankapriss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2015
255
53
28
Eylulde dugunum var kendi ailemden uzaga gidiyorm. Nisanlim bugun annesinin oturdugu mahalleden ev bakmis istemiyorm pat sendeyim kadar yakin olmak nisanlima da dedim oda annemin bize faydasi olur yeme icme acisindan dedi bende surekli orda mi yicez bakamicaksan evlenme dedim cok sinirlendim ya gorumcem esinden bosandi kaynanada yasiyor bi kizi var ilkokulda o sana gelsin ben surdaya gidiyorm falan olcak biliyorm bide evde nene var gel ona bak falan.. anlatamiyorm nisanlim onceden bir dolmus mesafesi olsun derdi hep noluyor anlamiyorm napmaliyim ne demeliyim
Yardim edin oneriniz ne

1 dolmuş mesafesi fikrini hatırlatın, evli çiftler mümkünse kadının ve erkeğin ailesine uzak yaşasın, tatlı tatlı gelinip gidilir mesafe olunca, aileler istediği kadar kanatsız melek olsun çiftlere müdahale ediyorlar.

Bana gore aileler ne kadr uzak o kadr iyi..
Kaynana yuzunden bosananlarin sayisi kucumsenecek kadr az degil..
Sahsen ben isterse erkegin ailesi melek olsun yakin olmak istemm..
Cunku canim yanmis bir kere..
Yani nisanliyken tercihini iyi yap..
Evlenince eger geri donmeye kalkarsan bedelleri cok agir oluyor..
Tecrube etmus biri olarak..
Nisanlina tercih yaptir kimi secerse ona gitsun..
Simdiden belli olur verdigi deger....
Iyi dusun bence...

1 dolmuş mesafesi olan kismini kabul edin. Ayni mahalle olayini mumkunse kabul etme hatta sakin etme. Ne olur ne olmaz bak burda nice mutsuz gelinlerin hikayesini okuduk.

Şimdiden tepkini ortaya koy evlendikten sonra her şey mükemmel olmuyor daha kötü oluyor ayrıca sadece kaynana değil ki sizde. Görümce görümcenin kızı ve bi nine allah kolaylık versin.

Bence annesi yakın olsun arada bize yardım eder demiştir.

Dip not: eğer kaynana fena biriyse bu görümce ve kızları da kaynanadan geri kalmıyorlar bilginize

Ne oluyor söyleyeyim; evlenen erkek evriminin ilk aşamalarına giriyor. Erkeklerin %90ninda görülen bu haller bekarken annesinin yüzüne bakmayan adamdan anasının yüce bir varlık olduğunu keşfeden oğluşa dönüş olarak açıklanabilir. Yaş ile ilgisi yoktur. Kız isteme töreninden sonra belirtiler başlar.

Çok doğru ya neden böyle oluyor acaba

Çok güzel bir tespit, mizahi anlatım şeklinizeyse bayıldım
Mesafeler iyidir, hem km bakımından hem tavır olarak.

Valla bu isler benim kafami iyice karistirmaya başladı uzak olunca da gelip gitmiyolar eve gelene de git denmez yakin olunca evden cikmiyolar illa mesafe koyabilmek için kotu mu davranmak gerekiyo anlamiyorum

Valla bu isler benim kafami iyice karistirmaya başladı uzak olunca da gelip gitmiyolar eve gelene de git denmez yakin olunca evden cikmiyolar illa mesafe koyabilmek için kotu mu davranmak gerekiyo anlamiyorum
Canım sana ana babasız bir adam öneririm, benim kocam gibi

Kesinlikle pes etme ve Diren bence kabul edip evlenince dönüşü olmuyor .. kabullendin evlendin diyip kenara cekiliyorlar..

Nişanlın bir yandan ev bakarken sende bak 2 semt ötesi olur hadi çok uzak diyorsan 2 mahalles ötesi olsun baktığınız fiyata bir ev beğen uzakta, tutur ben bunu istiyorum diye ne yap et ikna etmeye bak sen kabul etme, zaten başına geliceklerinin fragmanını yazmıssın buraya biliyosun ne olacağını göz göze gitme senşn mutluluğun önemli olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…