Ev meselesi

Aman şakın kabul etmeyin.biraz kötü olun.siz yenilip,kabul ederseniz evliliğinizde ağzınızın tadı olmaz.ben mesafeli saygı çerçevesinde görüşmek isterim diyin.bizi yüz göz edersen;evliliğimizde biter diyin.bir o tılsım bozuldumu bir daha o evlilikten hayır gelmiyor.

Eylulde dugunum var kendi ailemden uzaga gidiyorm. Nisanlim bugun annesinin oturdugu mahalleden ev bakmis istemiyorm pat sendeyim kadar yakin olmak nisanlima da dedim oda annemin bize faydasi olur yeme icme acisindan dedi bende surekli orda mi yicez bakamicaksan evlenme dedim cok sinirlendim ya gorumcem esinden bosandi kaynanada yasiyor bi kizi var ilkokulda o sana gelsin ben surdaya gidiyorm falan olcak biliyorm bide evde nene var gel ona bak falan.. anlatamiyorm nisanlim onceden bir dolmus mesafesi olsun derdi hep noluyor anlamiyorm napmaliyim ne demeliyim
Yardim edin oneriniz ne
Sakın kabul etme evlilikte huzur denen birşey kalmıyor tıpkı benim gibi. 5 aylik evliyiz sanki 10 yıllık evli gibiyiz. Evi temizleyeceğim diyip evde kalsam bu iş bu kadar sürer mi diyorlar başka islerimide halletsem çok yavassin diyorlar evler birbirine yakın 2 evde ayrı ayrı yemek pismesin akşamları yemegimuzi hep birlikte kv gilde yiyip biryere gideceksek ondan sonra gidecekmisiz. Eşim şehir dışından geç geleceği zaman evde tek kalmayıp onların yanında olacakmisim. Eşimle akşam ilişki yaşıyoruz zil çalıyor ve kv kp benim ailemin yanına gidecekmisiz ve o an ilişki yaşadığımızı bile bile kapıyı çaldılar çünkü sadece yatak odasının ışığı yanıyordu diğer odalar hep ışık kapalıydı. Hasta olsan karnım sancidan çatlasa yinede kv nin yanına gitmeye mecburum yoksa eşim le yine bir kavga esim bana biraz ilgi gostrsehediye alsa hemen suratları asilip aman şuram aman buram ağrıyor diyorlar sakın canım sakın yakın oturma ben çekiyorum sen çekme

Bende aynı fikirdeyim bizzat yaşayan eşekten düşmüş biri olarak söylüyorum yakın olunca olmuyorrr .
Uzaktan ev tutmadıkça evlenme nikah yapma . Bunu şart koş hem sana ne kadar değer verdiğini anlarsın böylece.

Bayanlar tesekkur ediyorm az cok farkindayim soylediklerinizin. Nisanlim zaten annesiyle cok anlasabilen biri degil simdi arasi iyi ondan boyle dedi sanirim. Umarim ev tutulmadan kucuk capta bi tartisma olsun. Ancak boyle anlar beni dekiklerini hatirlar

Valla bu isler benim kafami iyice karistirmaya başladı uzak olunca da gelip gitmiyolar eve gelene de git denmez yakin olunca evden cikmiyolar illa mesafe koyabilmek için kotu mu davranmak gerekiyo anlamiyorum

O kadar doğru bir tespit ki:KK9: eşimin ailesiyle altlı ustlu otururken hergun bizdelerdi şimdi uzağız bukezde ramazanı bizde geçirmek gibi absurd bi teklifle karşı karşıya kaldım. :mad:

Ne oluyor söyleyeyim; evlenen erkek evriminin ilk aşamalarına giriyor. Erkeklerin %90ninda görülen bu haller bekarken annesinin yüzüne bakmayan adamdan anasının yüce bir varlık olduğunu keşfeden oğluşa dönüş olarak açıklanabilir. Yaş ile ilgisi yoktur. Kız isteme töreninden sonra belirtiler başlar.
:KK9:

Anneler sen şimdi beni unutursun gibi duygusal konuşmalar mi yapıyor acaba :deli:
evet benim kv yaptı

sen de evlendin ya oğlum artık hayatta kimseye güvenmem ben dedi eşime

hatta sen beni bıraktım dream ı tercih ettin dedi

kadın sanki karısıydı da ben üzerine kuma geldim .

Allahım yarabbim:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

Eylulde dugunum var kendi ailemden uzaga gidiyorm. Nisanlim bugun annesinin oturdugu mahalleden ev bakmis istemiyorm pat sendeyim kadar yakin olmak nisanlima da dedim oda annemin bize faydasi olur yeme icme acisindan dedi bende surekli orda mi yicez bakamicaksan evlenme dedim cok sinirlendim ya gorumcem esinden bosandi kaynanada yasiyor bi kizi var ilkokulda o sana gelsin ben surdaya gidiyorm falan olcak biliyorm bide evde nene var gel ona bak falan.. anlatamiyorm nisanlim onceden bir dolmus mesafesi olsun derdi hep noluyor anlamiyorm napmaliyim ne demeliyim
Yardim edin oneriniz ne
Söylemeden geçemeyeceğim suana kadar defalarca eşimle kavga yaptık sinir krizi geçirip cam da kırdı yanlış hatirlamiyorsam bogazimi da sıktı iki eliyle birden güç denemesi yapar gibi kolumuda sıktı beni kendi ailesine rezil ettiği de oldu neler olmadı ki sırf hocam la konustuk diye orospu gözüyle de bakıldı benim basımbaşım açık giyinisime dikkat ederim evlenmeden önce cok açık giyinirdim ama şimdi açık giyinmiyorum bakımlı olmaya dikkat ediyorum çünkü bakımlı olunca eşim aman canım cicim canım bakımlı olmayınca tavrı değişiyor. Eşimin ailesinde ise herkes kapalı hiç açık kimse yok tuhaf karşılanıyor sanırım. Eşimin kuzenini gogsume bakarken farkettim yere sofra sererken egildigimde göğsüme bakarken farkettim ama eşime söylemedim soyledigimde yine suçu bana atacak ailesine asla toz kondurmuyor kısacası gerekirse nisanliyken ayrıl ama yinede yakın oturma kv kp ALLAH RAZI OLSUN çok şükür çok iyiler ama yinede yakın oturmak iyi birşey degil

Bayanlar tesekkur ediyorm az cok farkindayim soylediklerinizin. Nisanlim zaten annesiyle cok anlasabilen biri degil simdi arasi iyi ondan boyle dedi sanirim. Umarim ev tutulmadan kucuk capta bi tartisma olsun. Ancak boyle anlar beni dekiklerini hatirlar
Eşim nisanliyken sadece ben vardim hayatında herkese tartışıp kavga edip benimle harikaydı şimdi ise herkesle can ciğer kuzu bana gelince d3gisiyor evlendikten sonra öyle bir anacıl oluyorlarkiiii sakın obyuzden yakın oturmayı kabul etme bizim aramızda bir sokak var yinede böyle sorunlar oluyor dedigim gibi gerekirse ayrıl ama kabul etme

bi semt belirle ve ben bu semtte oturmak istiyorum de. ya da git o semtten eve baak sende onun yaptığı gibi sonra ona söyle

Ayni durumu yaşamış birisi olarak bu dönek tavrını ASLA kabul etme evliligimin ilk iki senesi resmen zehir oldu hatta benim k.valide mahalleyi tanıdığı için bir komsuya gitsem oraya damlardi yemekmis yardimmis hepsi yalan amaç esin ailesinden kopmiycak isten gelirken genelde ilk oraya ugriycak boylece kendi evine de bir turlu isinamiycak ben bunları yaşadım aklin varsa kesinlikle kabul etme..

Karsi cikmaya devam et.

Kararli ol.

Biz ikimiz ayri bir aile kuruyoruz senin ailenin bir uzantisi degiliz. Kendi ayaklarimizin ustunde durmamiz lazim sirtimizi senin aulene dayayarak bir evlilik kurmak istemiyorum dersin.

Back
X