Ev meselesi..

aslın sorunun büyügü sizin görümcenizle bukadar yakın oldugunuz da nelerin sizi bekledigi düşünüyor olmanız.inanın ben olsam almazdım aile ile yanyana yaşanılan sıkıntılar ortada herkes kaldıramaz

Daha sizin başınızda ev yokken ablanıza altınları vermeniz doğru mu? aynısını eşiniz yapsaydı görümcenize ev için altınları verseydi hak verir miydiniz. Üstelik siz ev alacaksınız istiyorsunuz ve laf sokuyor o alırken iyi. Neden altınlarınız varken adam arabasını satsın ki hem yine bile eksiğiniz kalıyormuş. Bekar olan ablanızın ev almasına nede gerek vardı onu da anlamadım annenizle kalmıyor mu.. Lüks yani onun için ev almak ayrı ev istiyorsa parası yoksa kiralasaydı ben altınların iki tarafında ailesine verilmesine karşıyım.

ev içinize sinmediyse aldırmayın eşinize. önce ev içinize sinsin sonra alacağınızı istersiniz ablanızdan.

Daha sizin başınızda ev yokken ablanıza altınları vermeniz doğru mu? aynısını eşiniz yapsaydı görümcenize ev için altınları verseydi hak verir miydiniz. Üstelik siz ev alacaksınız istiyorsunuz ve laf sokuyor o alırken iyi. Neden altınlarınız varken adam arabasını satsın ki hem yine bile eksiğiniz kalıyormuş. Bekar olan ablanızın ev almasına nede gerek vardı onu da anlamadım annenizle kalmıyor mu.. Lüks yani onun için ev almak ayrı ev istiyorsa parası yoksa kiralasaydı ben altınların iki tarafında ailesine verilmesine karşıyım.

Baska ev mi yok gorumcenin oturdugu yerden aliniyo ?
Isabet olmus ablanin vermemesi baska ev bakin

Altin konusunda esin hakli gorumceye vermis olsa o da vermese sizde sinirlenirdiniz.

Ev alana kadar borc veriyorum nedemek ? Suresi ne bunun canim istediginde

işte bu yüzden ben hep bankadan borç alırım
ben olsam en başta benim de ev alma niyetim var altınlarımı veremem derdim.
ablanız kredi çekip ya da arabayı satıp paranızı versin bence
altın da arttı
ne kadar vericek şimdi size?
yine altın olarak mı verecek?

işte bu yüzden ben hep bankadan borç alırım
ben olsam en başta benim de ev alma niyetim var altınlarımı veremem derdim.
ablanız kredi çekip ya da arabayı satıp paranızı versin bence
altın da arttı
ne kadar vericek şimdi size?
yine altın olarak mı verecek?
Evet altın olarak verecek öyle vermiştim..

Back
X