- Emoji Skoru
- 20.543
- Puanlar
- 308
- Konu Sahibi Ablanstarbebegim
-
siz kimsenin kişisel taksisi değilsiniz. araba sizin kendiniz için zorunlu değilse eve dönüştürün olayı. ama kiraya da çok güvenmeyin sorunlu kiracıya denk gelirseniz sürünürsünüzMerhaba
Size bir sorum olacak sevgili hanımlar
Benim bir arabam var.. Arabayı satıp birazda kredi çekip 1+1 ev alsam diye düşünüyorum, kiraya veririm. Ev kendi kredisini öder gibi oluyor.
Ama benim bir yakınım var, sık sık hastaneye gitmesi gerekiyor. Onlarda araç yok, benim arabayla gidiyorlar genelde. Bu sebepten ötürü arabayı satmak içime sinmedi
Ayrıca ev araba piyasası nasıl olur, mantıklı bir hamle olur mu sizce arabayı satıo ev almak.. Fikrinizle ihtiyacım var
Yakınım dediğiniz anne babanız ya da kardeşiniz değilse yayiriminizi onlara göre ayarlamayin derim.Merhaba
Size bir sorum olacak sevgili hanımlar
Benim bir arabam var.. Arabayı satıp birazda kredi çekip 1+1 ev alsam diye düşünüyorum, kiraya veririm. Ev kendi kredisini öder gibi oluyor.
Ama benim bir yakınım var, sık sık hastaneye gitmesi gerekiyor. Onlarda araç yok, benim arabayla gidiyorlar genelde. Bu sebepten ötürü arabayı satmak içime sinmedi
Ayrıca ev araba piyasası nasıl olur, mantıklı bir hamle olur mu sizce arabayı satıo ev almak.. Fikrinizle ihtiyacım var
100bine sizi yolda bırakmayacak araba kalmamıştır benceŞuan bende aynı ikilemdeyim aslında bana kalsa direk ev diyorum ama esimi ikna edemiyorum bitürlü suan nakit 350 bin var 150 binde kredi çekeriz 100 uyle araba aliriz 50 sini eve katıp 400 binlara ya iyi kötü bir ev aliriz diyorum kabul etmiyo
Aşırı arttı fiyatlar yazın bi araç heveslendik sıfırı 200 binliraydi şimdi bayilere soruyoruz elimizde yok en erken 5 6 ay sonra gelir dediler bizde aynısının ikiciel fiyatlarına baktık 250 den aşağı yok birde modeli düşük km si çok.. ekonomidiye bisey kalmadı herkes kafasına göre takılıyor istediği gibi fiyat koyuyorlar..100bine sizi yolda bırakmayacak araba kalmamıştır bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?