• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev nedir ,nasil bulunur ?

Patidostu

Çok pati az insan çok huzur
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
7.441
13.762
248
Ben internetten arkadasim gezerek ev arıyor. Evlerin hepsi depozito+komisyon+ederinden fazla kira istiyor. Facebook sayfalarina yazıyorum ama pandemiden dolayi oturulmayan evlerin sözlesmesi bitmediği icin ayrılamayan öğrenciler sözde bana "iyilik olsun"diye evlerini devrettiklerini söylüyor. Ben salağım anlamıyorum çünkü. Hayır eve gelen giden olmayacağından emin olsam sorun yok. Kimileri de dalga gecer gibi o kadar ikna etmeye ugrasiyor sonra bekara vermiyoruz diyor. 2+1 yaziyorum 1+1ler ulasiyor.
Hatta bir tane adamla konustum terviyesiz herif bana ne dese begenirsiniz "Ben sizden habersiz eve gelir gider kontrol ederim. Biz doğuluyuz, misafir isleri bize ters daha önceden faturalari ödemedigi icin birini vuruyordum "
Nasıl normal ev bulacağız her tarafa da ilan verdik halbuki.

Çok güzel ev bulamam halbuki enerjisi iyi değilse bırakmam gerek yaş tahtaya basmaz esi m ama 3 kiracılık yaşıyoruz 2si ev kötüydü bidaha asla elimi değmem 😒

Sanırım küçük bir il oralarda nasıl buluyorlar bilmiyorum biz her şeyi ilandan hallediyoruz
Kücük değil sakarya ama pandemiden dolayı ev bulamıyoruz. Cünkü sözlesmesi bitmedigi icin evden cikmiyorlar ev sahipleri izin vermiyor
Çok güzel ev bulamam halbuki enerjisi iyi değilse bırakmam gerek yaş tahtaya basmaz esi m ama 3 kiracılık yaşıyoruz 2si ev kötüydü bidaha asla elimi değmem 😒
Emerjiyi falan gectik ikimiz de ev sahibi etliye sütlüye karismasin kafasindayiz.

İkimiz de calisiyoruz diyorum ki gercekten öyle. Yok diyor. Aile apartmaniymis da bekara vermezlermismis de. İlanlar da öğrenciye ya da aileye verilir yaziyor.
Yzuuk takın evliyiz diyin esi m ilk evlendik ev aramaya gitmiş emlakçı sen polisin demis emlakcininnyanidnaki kızı karısı göstermişti :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Ben internetten arkadasim gezerek ev arıyor. Evlerin hepsi depozito+komisyon+ederinden fazla kira istiyor. Facebook sayfalarina yazıyorum ama pandemiden dolayi oturulmayan evlerin sözlesmesi bitmediği icin ayrılamayan öğrenciler sözde bana "iyilik olsun"diye evlerini devrettiklerini söylüyor. Ben salağım anlamıyorum çünkü. Hayır eve gelen giden olmayacağından emin olsam sorun yok. Kimileri de dalga gecer gibi o kadar ikna etmeye ugrasiyor sonra bekara vermiyoruz diyor. 2+1 yaziyorum 1+1ler ulasiyor.
Hatta bir tane adamla konustum terviyesiz herif bana ne dese begenirsiniz "Ben sizden habersiz eve gelir gider kontrol ederim. Biz doğuluyuz, misafir isleri bize ters daha önceden faturalari ödemedigi icin birini vuruyordum "
Nasıl normal ev bulacağız her tarafa da ilan verdik halbuki.
Yuh ya densizlige bak! Terbiyesiz pislikler! Umarim en kisa surede bulursunuz🙏

Yzuuk takın evliyiz diyin esi m ilk evlendik ev aramaya gitmiş emlakçı sen polisin demis emlakcininnyanidnaki kızı karısı göstermişti :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Evlilik cüzdani istiyorlar saka degil gercek :KK53: 2 kadin tutucaz erkek arkadasiniz nisanliniz var mi diyorlar.
Yuh ya densizlige bak! Terbiyesiz pislikler! Umarim en kisa surede bulursunuz🙏
Aynen ne demek yani eve gelirim habersiz hele öğrencilerin bizi kaziklamaya calismasi biri de diyor ki iste yarim depozito verirsiniz cakal hem baskasinin evini kiralayacak hem de kendisi komisyon alacak

Kücük değil sakarya ama pandemiden dolayı ev bulamıyoruz. Cünkü sözlesmesi bitmedigi icin evden cikmiyorlar ev sahipleri izin vermiyor

Emerjiyi falan gectik ikimiz de ev sahibi etliye sütlüye karismasin kafasindayiz.
Erenlerde sağlık ocağının ordan baksaniz

Erenlerde sağlık ocağının ordan
Ya ev arkadasim adapazarinda calisiyor serdivan da oturuyor ona uygun olmuyor o yüzden ikisinden birine yakın olması gerekiyor.
Memurum de verirler emlakçıları gez biraz da süslü git ye postum ye dünyası paran varsa ev bulursun ama doğrusu zaman biraz yanlış malesef 😞
Ya ev arkadasim öyle bir kiz zaten güzel cekici ama dedigim gibi emlakcilardan kiralayinca bir anda hem depozito hem komisyon hem ilk kira pesin diyorlar. Yani biz de insaniz sonucta 10bin gelirim yok ki bir anda 3-4 bin verelim.

Bakala su almaya girdiğimizde kasiyere sorduk var mı buralarda kiralık diye arkadaki müşteri bizim var dedi öyle bulduk. Aynı memlekettenmişiz. Depozito ve emlakçı parasından yırttık. Gezerek bulmanız daha iyi olur. İnternetten bulup gittiklerimiz çok kötüydü. Ama emlakçıdan olmayanlarda ev sahibi 2 kira istedi depozito olarak. Bunu göze almanız lazım. 🤷🏻‍♀️

Back
X