Arkadaşlar 2 kasım 2020 yılında ben bu evi taşındım ancak anahtar teslimini 5 Kasım 2020 yılında aldım daha sonra 5 Kasım ile 15 Kasım arasındaki kira bedelini 430 tl olarak ödedim +1 de depozito ve bir aylık kira bedeli peşin ödedim daha sonra kalmaya devam ettim evde yani 2 kasım 2020 -2 kasım 2021 arasında 1 yıllık kira kontratlı kaldım . 2022 Ocak’tan sonra kira bedeli 975 tl oldu. Ve ben 15 Ocak 2022 de 975 TL kira ödedim . Daha sonra başka ev bulunca ben adama 15 gün içerisinde evden ayrılacağımı söyledim.Ben adamı aradım da 2 Şubatti. Ancak anahtarı benden teslim almadı çünkü kendisi başka bir ildeydi bugün farklı bir kiracı bulunca anahtarı bugünden teslim ettiğini söyledi ve bana 6 gunluk Depozito bedelini yatıracağımı söyledi ancak ben anahtarı 2 Şubat’ta kendisine teslim etmek istemiştim kendisi anahtarı almadı daha sonra bana dediki o zaman sana 13 günlük depozit onu geri iade ederim ancak arkadaşlar şunu anlamıyorum ben bu evi 15 Ocak’ta 975 TL zaten ödedim hatta erken çıkıyorum kalan kira bedelini bile istemiyorum sadece depozitomu istiyorum ancak adam bana sen Ocak 15 öderken aslında Aralık 15 ve Ocak 15 arasının kirasını ödüyorsun dedi ancak ben bu daireyi 2 Kasım 2020 de tuşumıştıDepozito bedelini yatıracağımı söyledi ancak ben anahtarı 2 Şubat’ta kendisine teslim etmek istemiştim kendisi anahtarı almadı daha sonra bana dediki o zaman sana 13 günlük depozit onu geri iade ederim ancak arkadaşlar şunu anlamıyorum ben bu evi 15 Ocak’ta 975 TL zaten ödedim hatta erken çıkıyorum kalan kira bedelini bile istemiyorum sadece depozitomu istiyorum ancak adam bana sen Ocak 15 öderken aslında Aralık 15 ve Ocak 15 arasının kirasını ödüyorsun dedi ancak ben bu daireyi 2 Kasım 2020 de anahtarı teslim alıp 5 kasımda yerleştim . Ve böylece 2000 lira para ödedim. Sizce ben bu adamı avukata versem haklı çıkar mıyım gerçekten hakkım yeniyor mu bunu öğrenmek istiyorum