ev sahibi derdi :(

bebem88

Minik eller geldi büyüyor...
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2013
1.256
532
323
arkadaşlar kiracıyız.bir sene oldu kira gününden üç gün önce 600 tl olan kira 800 tl dedi ev sahibi.eşimde kabul etmedi işinize gelirse çıkın o zaman dedi ev sahibi.eşim de o da sesini yükseltti sonra tam kirayı verceğimiz gün eşim işten çıktı cok az bir miktar eksikti vermedik üst üste geldi.sonra 700 tl olsun dediler iki gün 4 gün gecikti ve dün sabah erkenden aradı ev sahibi bugun gelcez evde değiliz dedim.eşim geç geldi sabah kalktı gidip kirayı vercez die konuşurken erkenden hem kapıya vuruo hemde zili çalıo ev sahibi.eşimde gelcektim falan derken ev sahibide bağırmaya başladı ayın 1 inde evi boşaltın dedi bu kışın ortasında 4 aylık hamileyim düşük tehlikem var.eşimde tamam dedi.ne yapcaz bilmiyorum.durduk yere mahkemeye vercez sizi neden kirayı geciktirdiniz die.cezasıyla ödeersiniz dedi.ki bir senede hep tam gününde vermişisizdir.anlamadım bilen varsa yaşayan varsa yardım lütfenn...

kontrat yok biz evlenirken zor bulduk bu evi kınaya 4 gün kala falan aklıma hiç gelmedi.

Ne gıcık bi adam yahu. Biz de zor bulmuştuk oturduğumuz evi 600 tl kira. Benim kayinpedere 700 oldu kira demiş kayinpeder kabul etmemiş 650 tl den anlaşılmış bizim de sonradan haberimiz oldu. Yaza doğru cikicaz bu evden bakalım o zaman İnternette 1 sene boyunca ilanı duran evine kiracı bulabilecek mi

200 lira nasıl arttırabiliyo, kira artış miktarını belirlemedinizmi
yok ya belirlemedik nasıl olcaktı ki bende anne yok baba yok onda anne var baba yok kimse yardımcı olmadı akıl vermedi ilk kez ev tuttuk ben böyle bişi görmedim ki bu bana ders oldu.

Ne gıcık bi adam yahu. Biz de zor bulmuştuk oturduğumuz evi 600 tl kira. Benim kayinpedere 700 oldu kira demiş kayinpeder kabul etmemiş 650 tl den anlaşılmış bizim de sonradan haberimiz oldu. Yaza doğru cikicaz bu evden bakalım o zaman İnternette 1 sene boyunca ilanı duran evine kiracı bulabilecek mi
bulamaz inş.eşimde 650 tl die düşünüodu ama adamlar 700 diolar neymiş herkes 700-800 tlye oturuomuş biz 600 tl ye sanki evi tutarken biz karar kıldıl kira miktarında

Çok fazla biz kirayi her yil 25 lira artis yapiyoruz ev sahibi çok fazla istemiş bunun kira vergisi fazladir
yok bizde araştırdık 25 tl zam olması lazımmış adamlar biz ucuza oturuomuşuz dio herkes 700-800 e oturuomuş

arkadaşlar kiracıyız.bir sene oldu kira gününden üç gün önce 600 tl olan kira 800 tl dedi ev sahibi.eşimde kabul etmedi işinize gelirse çıkın o zaman dedi ev sahibi.eşim de o da sesini yükseltti sonra tam kirayı verceğimiz gün eşim işten çıktı cok az bir miktar eksikti vermedik üst üste geldi.sonra 700 tl olsun dediler iki gün 4 gün gecikti ve dün sabah erkenden aradı ev sahibi bugun gelcez evde değiliz dedim.eşim geç geldi sabah kalktı gidip kirayı vercez die konuşurken erkenden hem kapıya vuruo hemde zili çalıo ev sahibi.eşimde gelcektim falan derken ev sahibide bağırmaya başladı ayın 1 inde evi boşaltın dedi bu kışın ortasında 4 aylık hamileyim düşük tehlikem var.eşimde tamam dedi.ne yapcaz bilmiyorum.durduk yere mahkemeye vercez sizi neden kirayı geciktirdiniz die.cezasıyla ödeersiniz dedi.ki bir senede hep tam gününde vermişisizdir.anlamadım bilen varsa yaşayan varsa yardım lütfenn...
ALLAH bir kapıyı kapatır diğerini açar...üzülmeyin

Asil biz sizi mahkemeye veririz diyin kontratsiz ev kiraladigina gore.kiraya verdigi evin vergisinide odemiyordur.artik her kiraya verilen ev icin ev sahipleri ayriyetten vergi ödüyor
yaa bilmiyordum bunu öğrendiğim çok iyi oldu gelir yine ne de olsa söylerim.

Yerinizde olsam evden cikar ev sahibini de vergi kacirdigi icin sikayet ederdim. Ugrassin dursun pislik.

Ev sahipleri boyle kira gunu geliyor ev sahibi sabahtan gelip sirf kirasini alabilmek icin kahve icmeye cagiriyor bilerek vermiyorum bu sefer aksam gene cagiriyor gene vermiyorum ertesi gun eve yemek getiriyor gene vermiyorum inadina bu seferde ise gidis saatim de kapiya kosturup napiyorsun diye sesleniyor her kira zamani bu boyle kirayi veriyorum uc gun sonra kadinin yuzunu gormuyorum bir daha .

Back
X