Ev sahibi evden cikmami istiyor.

Nazlican333

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
480
183
628
Bana birinin akıl vermesine ihtiyacım var lütfen yardım edin.Oturdugum eve 2019 Ekim ayında taşındım.Bugün ev sahibim aradı.Ekim ayından geçerli olacak şekilde 1temmuz 2023 tarihine kadar bir sözleşme imzalamamizi 1 temmuzdan sonra da evi boşaltmami kendisinin oturacagini söyledi. Ben de başta ev sahibiyle zitlaşmamak için kabul ettim.Sonra abimle görüştüm o da böyle bir şey yapmamami söyledi.Ben de sözleşme imzalamaktan vazgeçtiğimi ev sahibine söyledim.O da temmuz a kadar olan süreçten vazgeçtiğini Eylül ayında ihtarname çekeceğini ve Ekim ayında da evi bosaltmam gerektiğini söyledi.Abimin söylediğini yapmak bana ne kazandırdı bilemedim.Simdi keşke böyle yapmasaydım diyorum.En azından temmuza kadar sürem vardı.Simdi ben ne yapacağım akıl verin ne olur.

Kendisi başka bir ilde oturuyor.Orda da kendi evi.Emekli olup benim yaşadığım yere gelecekmiş.Ondan çıkartacakmis.Keske abimi dinlemeseydim.

abin gerçekten anlamsız bir akıl vermiş. yani adamın belirli şartları sağlaması halinde kendisi oturacaksa sahiden, seni çıkarmaya hakkı var. üstelik ha deyince çık demiyor, 1 sene süre veriyor. yani adamı sonradan arayıp ben bu sözleşmeyi imzalamayacağım demen halinde zaten ne tepki vermesini bekliyordun ki? bilmeden etmeden hayır ev sahibi böyle bişey yapamaz demenin anlamı yok.

bunların haricinde normalde öyle belirsiz süreli sözleşmen doluyor, ihtar çekerim çıkarsın olaylarını yapamıyor aslında ama sahiden kendisi oturması halinde sağlaması gereken şartları sağlıyor demek ki, kendinden emin.

şu an adamı geri arayıp orta yolu bulmanı tavsiye ederim.

Mahkeme falan süreci ile uzatılabilir yine 1 sene olabilir mi acaba

Abimde sanirim ev sahibine güvenmediği için böyle bisey söyledi.Beni korumak için aklı sıra.Adam zaten beni çıkarmayı aklına koymuş.Bir sene öncesi sonrası ne fark eder ki.

Bu süreçlerden anlamadığım için abimi dinledim.Benden tecrubelidir diye ama düşününce saçma geldi gerçekten.Hic düzelecek bir tarafı yok mu.İnanin uykularım kaçtı.Beni suçlamadan yardım edin ne olur

Olan oldu artık bu süreçten hiç mi geri adım atılmaz.Yargilamadan suçlamadan cevap verin ne olur çok ihtiyacım var

Adam hakli. Bir yil oncesi soyluyor ne yapsin. Oda geri adim atmaz artik cunku size guvenemez. Seneye temmuzda kesin
Puruz cikarir bu kiraci diye dusunuyodur
Adamla konuş sözleşmeyi imzalayacağı ni da şöyle abinin yanlış bilgilendirmesi sonucu bu tavrı aldığını da ekle .şuan durumunun uygun olmadugini falan belki yumuşar

Adam belki de 1 temmuzdan sonrasi için yeni kontrat yapacaktı bana.O şansımı da kaybettim

Back
X