- 20 Ocak 2021
- 2.341
- -152
- 68
- 42
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
Kızlar ev sahibi bey iyi biriydi, evle ilgileniyordu.aramizda hiç kotu bisi olmadi, son iki görüşmemiz daha resmi geçti, bugün evde sikinti var.kombide vs.soyledim.normalde kendi gelirdi.ben birini gönderirim dedi.anlamadim.su an tuttuğum ev eski eşimle 10.sene önce oturduğum evin karsisi.kadinlardan birine iyi akşamlar dedim, burada daha once oturup oturmadigimi sordu
Evet oturdum dedim.10 sene önceki dönem.benim.esimle kavga edip sorunlu olduğumuz dönemler.apartmanda ev sahibi annesi ve babası oturuyor.bir yerden anası çıkıyor ben ev sahibinin annesiyim diyor.ev sahibini hep görüyorum.sinir bozucu.annesi ile sohbet ettim.sonra olan bu.nasil davranmaliyim.sinirim bozuldu.heryerden çıkıyorlar.sorun su ki seneye fazla zam yapmaları ya da ansızın çıkıp.demeleri vs vs bunlardan korkuyorum.
Evet oturdum dedim.10 sene önceki dönem.benim.esimle kavga edip sorunlu olduğumuz dönemler.apartmanda ev sahibi annesi ve babası oturuyor.bir yerden anası çıkıyor ben ev sahibinin annesiyim diyor.ev sahibini hep görüyorum.sinir bozucu.annesi ile sohbet ettim.sonra olan bu.nasil davranmaliyim.sinirim bozuldu.heryerden çıkıyorlar.sorun su ki seneye fazla zam yapmaları ya da ansızın çıkıp.demeleri vs vs bunlardan korkuyorum.