Bence de o masraf ev sahibine ait olmalı.. Sonuçta siz yıpratmadınız yada kullanım hatası sonucu olmadı. Bende kiracıyım yıllardır eve ait ne varsa kendim tamir ettiririm onlara söylemem bile ama binada su depomuz var mesela onunla ilgili bir tamir gerekmişti ödedik ve kiradan düştük aynı şekilde çatıda bir problem vardı o da ödendi ev sahibi karşıladı..
bu ne uyanıklık böyle, şimdiye kadar tamirat işlerini siz karşıladığınız için bu konuda da ödemeyi sizin yapacağınızı düşünüyorlar muhtemelen. şahsi fikrim ödemeyin, ev kime aitse o karşılamalı masrafı.
merhaba.dırek konuya gıreyım kımseyı sıkmayayım.ben kırada oturuyorum 3 yıldır.evdekı aspırator bozuldu 1 yıl kullanınca ben kullandım ben almalıyım deyıp yenısını aldım.gunes enerjısı bozuldu yonetıcı sagolsun yaptırmış ev sahıbınızle konusun para konusunu demıs esıme esım bozulduğu ıcın odemeyı kendı yapmış.2 gun öncede gunes enerjısının samandrası uçmuş rüzgârdan parça sadece 80-100 arasıymış ev sahıbı geldı taktıracakmısınız dedı.tabıkı taktırılacak dedım.mesguldumde kızımla kafam doluydu.sasırıp kaldım oyle.yanı agrıza olsa tabıkı yaptırayım ama rüzgârın uçurduğu seyı benmı taktırmalıyım fıkır verın lütfen kimseye haksızlık etmek ıstemem cunku.tesekkur ederım cevap yazanlara sımdıden sanırım aksam 8de gelecekler acıl cevaba ıhtıyacım var
öncelikle merhaba canım.
bizde kiracıyız evde arızalananlar oluyor illaki ama biz sadece binanın aidatı olan 20 tlyi ödüyoruz geri kalan herşeyi ev sahibi ödüyor.asansörü hergün sıklıkla kullandığımız halde (sürekli bozulur) hiç bugüne kadar ev sahibi siz kullanıyorsunuz siz ödeyin demedi.bu birazda karşılıklı anlaşmaya bağlı ama herşeyi üstlenmenize gerek yok.sonuçta belli bir ücret karşılığı oturuyorsunuz evin her eksiğini arızasını karşılamaya kalkarsanız sizin için ağır bir yük olur diye düşünüyorum.
haklısın ama stres olavak bir şey yok sen gayet adil davranmışsın zaten önceki masrafları ödeyerek..Yani kimse kendinden para gitsin istemez evsahibi standart dışı olmalıki masrfaı kiradan düşeriz desin sen söylemeden :))
bütün cevapları okumadım ama bu ev sahiplerine sinir oluyorum ama hepsine değil bende yıllardır kiracıyım ve en son çıktığım evde n örnek vermek istiyorum kombi bozuldu yaptırdım ve kirada düştüm sedaş kafasına göre gelmiş elektrik saatini değiştirmiş ve faturaya yansıtmış kirada düştüm sonuçta ben ordan birgün taşınacam yanımda alıp götürmeyeceğim ya
sımdı ev sahıbı seslendı.140 samandra 40 da takmasıymış.bende sız ne dıyosunuz dedım.esımle konuşayım dedı.yanı bozuk olsa tamamda uçmuş dedım.bız odeyelım ıstıyorlar sanırım.aksam esıyle konuşup haber vereceklermıs.allahım ya
doğru sonuçta ruzgar goturmus bısurude su akmış.aksam tamır edılsın parasını odeyım dıyorum sonuçta parça 80-100 tutuyomus usta 150 alır heralde sonrada çıkayım odemeyı ben yaptım kıradan duserız dıyeyım.off hıc sevmıyorum.ev sahıbının demesı gerekırdı odeyın kıradan kesın dıye durduk yere stres oldum
sımdı ev sahıbı seslendı.140 samandra 40 da takmasıymış.bende sız ne dıyosunuz dedım.esımle konuşayım dedı.yanı bozuk olsa tamamda uçmuş dedım.bız odeyelım ıstıyorlar sanırım.aksam esıyle konuşup haber vereceklermıs.allahım ya
ev sahibi öder sen ödeme sakın.
evin demirbaşı sen bozmüş olsan sen öde ama senın dışında gelişen herşeyi ev sahibi öder.
aslında siz yaptırıp kiradan düşün onlara bırakıncada keyifleri olcakta ne zaman yaptıracaklar
bz yaptırıp kiradan düşelim deyin o zaman hemen yaptırırlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?