Ev sahibi

Kun fe yekunnn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2016
1.234
799
123
Merhabalar biz kendi evimizden çıkıp kiraya geçtik mayıs ayında kontrat bitiyor dün ev sahibi olucak dengesiz eşimi aramış evi boşaltin annem geçicek demiş eve 1 2 ay kadar ayni 2 gun öncede ayni sitede bir daire bosaldı orasida benim yarın görüşelim beğenirseniz oraya geçin demiş
Biz evi tutarken başta belirtmistik 1 seneliğine tutmuyoruz evi oturabilidgimzi kadar oturucaz diye kontrat bittikten sonra hemen çıkartabilirmi bu adam bizi o kadar masraf yaptik taşınmak oldukça zor ev leş gibiydi 3 4 gün kadin tuttum birlikte yaptik şimdi bide gidip daireyi temizlicem yani oraya geçmek de istemiyorim kör cephede

Mayısta bitiyorsa şu an çıkaramaz keyfine göre

Kontrat hic bir anlam ifade etmiyor. Yillar once Doguda ucra bir sehirde görev yaparken ev sahibim olacak karaktersizde beni cikarmisti evi satacagim diye.Hic bir hak iddia edemedim.madem niyetiniz satmak baskasini oturtmaksa neden insanlara bir suru eziyet masraf ettirisiniz ki anlamıyorum terbiyesiz insanlar.

Size tavsiyem eger evinden ciKarirsa diger evinede gecmeyin.Ben artik paramı o adama yar etmek istemem acikcasi.Gidin baska yerden tutun evinizi

Size tavsiyem eger evinden ciKarirsa diger evinede gecmeyin.Ben artik paramı o adama yar etmek istemem acikcasi.Gidin baska yerden tutun evinizi
Benim niyetimde o bugum görüşelim masraflari verirse ayni sitede başka boş dailerde sorucam fiyatlar ayniysa oraya geçerım burunlarindam gelsim Allah karşisina çikartsin çok sinirlendim ya gece yatamadim

Back
X