ev sahibimin bitmeyen can sıkıcı soruları..

lenasamaha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2010
8
0
36
Diğer
merhaba bütün k.k üyeleri ben de yeniyim aranızda ama uzun zamandır sizleri takip etmekteyim:enbuyukkk:
çok mühim olmasa da hayli canımı sıkan olayı size açmak istedim
şehir yaşantısı bunaltıcı geldiğinden yakın bir beldeden yazlık kiraladık eşimle beraber...
ev sahipleri bizim hemen yan tarafımızda yaşıyorlar yaşlı bir çift ve etraf yazlıklarda genellikle emekliler yaşıyor; biz sukunet arayışında olduğuumuz için burayı tercih ettik.

ama şu an keşke tercih etmeseydim diyorum
ev sahibi bayanın beni balkonda vs. gördüğü her yerde soru yağmuruna tutmasından,meraklı yaklaşımlarından çook sıkıldım...

''sen neden yalnızsın, eşin seni nasıl yalnız bırakıyor, bu akşam da gelmedi bak kaç akşamdır yalnızsın burda, kayınvalidenle küs müsünüz o gelip yanında kalsın''
sabırla cevaplıyorum, açıklıyorum ama, nafile...
bana acıyor resmen kendince:oklava: omşular toplanıyor etraftaki ve ben yalnız kalmayayım düşüncesiyle beş çayına çağırıyorlar, 2 kez davetlerini kırmadım gittim ama diğer komşu bayanlardan da benzer soruları duyunca bir daha katılmadım davetlerine...

eşimde onlara çok güveniyor dürüst ve iyi insanlar o yokken ben burda güvenli bir şekilde kalabilirim diye düşünüp hareket etti ama ben şu an büyük pişmanlık duyuyorum..

arkadaşlarım sizlere danışmak isterim, eşimin iş hayatı dolayısıyla yanıma sıklıkla gelememesi çok mu anormal bir durum?
sorumun cevabını bilmeme rağmen, bana kendimi öylesine kötü hissettirdiler ki fisfisfis

Son düzenleme:
her yerde var demek ki öyle meraklı komşular
bana da sürekli saçma sapan sorular soran komşularım var
değişikmişim ben onlar gibi değilmişim öyle dediler bi keresinde
annenler nie gelmiyo eşinin ailesi yok mu
eşin nie geç geliyo niye çocuk yapmıyosun falan gibi
artık sıkıcı boyuta geldi bi gün
ve artık soru sorduklarında afedersiniz de size ne
ben size soru soruyo muyum demeyi tercih ediyorum
ben terslemekten bıktım abakalım onlar ne zaman soru sormaktan usanıcaklar
sabırla bekliyorum

Neden takıyorsunuz ki onların lafını ? Yalnız kalıp canınızın sıkıldığını düşünerek sizi davet etmişler.Yaşlı insanlar biraz daha meraklı olurlar.Eşimin işi gücü var,fırsat bulunca geliyor,ben sıkılmıyorum,kafamızı dinlemeye geldik yalnız kalmak istiyorum,deyin.bayanssulusmile

Ah işte önce nezaketen cevap verirsiniz sorulara
sonra ardı arkası kesilmez.

Ben başkaları için kendimden ödün vermekten çoktandır vazgeçtim.
Sizde deneyin.
Varsın uzaylı muamelesi göreyim.
Bıdı bıdı vıdı vıdı...
Ne soruları biter ne dedikoduları...
Geri çevirin davetlerini kibarca,bir gideyim iki gideyim derken kaçamazsınız.

Evet cevap bildiğinizin aynısı bu arada.
Gayet normal eşinizin sürekli gelmiyor olması.

en güzeli biz buraya kafa dinlemeye geldik zaten deyin bitsin gitsin.bayanssulusmile

işte ilk mesaj ama mantıklı.. ben buna kalkıp da nası "sahte" konu diyeyim..

hani bazı arkadaşlar mesaj sayısına göre yargılıyorsunuz üyeleri diyor ya,aksini gösteren konu işte budur..

ve sayın konu sahibi; siz böyle mutluysanız kime ne.. verin kibarca cevaplarını geçin kenara..

eşinizin gelememesi normal ama sanırım oralarda pek normal karsılanmıyor ki size soruyorlar
arkadasında dedigi gibi kafa dinlemeye geldik deyin anlarlar herhalde

muhattap olmayın kesinlikle,insanların bunları sormaktaki amaçlarını anlayamıyoruz tabiki,dikkatli olun derim,zaten geçicisiniz orada,keyfiniz bakın,yeri geliyo en yakınımıza açıklama yapmak gelmiyo içimizden de onlar kim oluyo,muhattap olmayın bence.

merakli iste bizim millet kaydirigubbakcemile3
siz yine sabirli davranin bence bisey oldugunda kosacaginiz
ilk insanlar onlar

Canım istemesende etkilenmişsin belli, emin olduğun ve hattta eşinizle ortak almış olduğunuz kararı bile sorguluyorsun ister istemez.. Dedikoducu ve başkasının hayatına burnunu sokan insanlardan hiç hazetmiyorum.... Bakın olmayan problemi var gibi göstermekte üstlerine koy, hiç ama hiç muhatap olmayın, konusmalarını engelleyemezsiniz belki ama oralı olmadığınızı görürlerse onlarda bir süre sonra susacaktır... Siz tatilinize bakın ;)

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıben sıkıldım valla sorulardan

boşver canım yaşlılar işte, güvenilir bi ortam sanırım, kalmaya devam et, çok çalışı işi var eşimin dersin geçersin, seni çağırdıklarındada işim var de gitme

çok da takma
iyi niyeli oldukları belli
bizler alışmışız şehir haatında
üst katımızdakinin bile erkek mi kadın mı olduğunu bilmemeye
merak etmemeye
böyle sorulunca garip geliyor size
ama gerçeği budur heralde
komşuluk diye buna derler:D

Evli olduğunuza inanmıyordur!! :mymeka:
Ortalıkta nikah cüzdanını falan koy

Bende evlendiğimde küçük bi yere gittim...Sadece eşim ve ben..
Evimi yerleştirip geldik..... eşim düğünden 1ay önce yanlız kaldı o evde
Meraklı komşu kadrosundan bi kadın eşime sormuş....<Kızı kaçırdınmı yoksa> diye
Düğün fotolarımı/ videolarımı gösterdim bilmiyomuş gibi.. :oklava:

Back
X