- 14 Ekim 2024
- 5
- 0
- 1
- 24
- Konu Sahibi fadimenizam35
-
İzmir4bine hangi şehirde oturuyordunuz çok merak ettim bizim burada 10bine gecekondu bike vermiyorlar.
Küçük bir bebeğim var malesef taşınma masrafını da karşılamak istemiyorlarTefe tüfeye göre haklısınız. Ama ne yapabilirsiniz bilmiyorum. Size rahat vermeyecek biriyse hiç uğraşmayın taşının
Yok canım evınızın tüm giderlerini karsılasınlar. 4 bin kıramı olurmus. Bide bu moda oldu masraflarımı karsıla..Küçük bir bebeğim var malesef taşınma masrafını da karşılamak istemiyorlar
Anladigim kadariyla piysaya gore uygun fiyattan girmissiniz sonra kiralar ucunca daha da uygun hale gelmis. Biz de 8 yil once girdigimiz ev kotu durumda oldugu icin evi resmen bastan yarattik ve civar evdekilere gore yari fiyatinda anlastik. Uzun sure uygun kiraya oturduk fakat bi noktadan sonra bizim kiramiz yan evlere gore cok komik bir rakam haline geldi tefe tufeye gore artis yapinca. Otrdugumz ev mustakil guzel bir muhit, Kiraya verdigimiz evimiz sehir ici daire olmasina ragmen kirasi daha fazlaydi. Ev sahibi dogal olarak biraz arttiralim istedi. Hak verdik ve nerdeyse %100 zam yaptik gecen sene. Yine uygun fakat piyasaya yaklasmis olduk. Bence siz de ayni durumdasiniz. Ev sahibini de dusunmek gerekiyor. Bahsettiginiz rakamlar gayet makul. Ordan cikip daha uyguna ev bulabilecekseniz birsey diyemem.3. Yılım kiraciyim sözleşme 2. Yılımız sözleşmede tefe Tüfe yazıyor ihtarname imzalamadik
Bu sene kirami 4 den 8 yapmak istedi kabul etmedim tefe TÜFE'ye göre 6.050 yapıyor ben bu parayı attım ev sahibine ki kiramı asla geciktirmem hep ibandan gününden önce atarım
Bugün bana tersleyerek tehdit vari konuştu
Bir ay içinde evden cik kendine ev bak orda huzurlu oturamazsin
Gibi ben ne yapmalıyım haklarım neler yardımcı olur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?