ev sahibinin evden çıkarması

muzdaripgelin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2016
744
336
103
uzun bir aradan sonra herkese merhaba :)

sizin güzel fikirlerinize tavsiyelerinize ihiyacım var.

6 yıldır kiracı olduğumuz ev sahibimiz kızım oturacak diyerek bizi evden çıkardı. kirayı arttırmayı vs teklif ettik fakat kabul etmedi, bizde dava açmasını söyledik. arabulucu ile resmiyete döküldü ve net bir şekilde kızım oturacağı için evi boşaltmamızı istediğini bildirdi. bir süre verdi ve sürenin sonunda avukatları bize sürekli mesaj attı ne zaman boşaltıyorsunuz evi diye. buraya kadar bir sorun yok.

fakat biz taşınalı 2 ay olmasına rağmen eve ne oturan var ne tadilat var ne bir hareketlilik var. biz bu durumda bir şey yapabilir miyiz?

6 yıldır kiracı olduğumuz ev sahibimiz kızım oturacak diyerek bizi evden çıkardı. kirayı arttırmayı vs teklif ettik fakat kabul etmedi, bizde dava açmasını söyledik. arabulucu ile resmiyete döküldü ve net bir şekilde kızım oturacağı için evi boşaltmamızı istediğini bildirdi. bir süre verdi ve sürenin sonunda avukatları bize sürekli mesaj attı ne zaman boşaltıyorsunuz evi diye. buraya kadar bir sorun yok.

fakat biz taşınalı 2 ay olmasına rağmen eve ne oturan var ne tadilat var ne bir hareketlilik var. biz bu durumda bir şey yapabilir miyiz?
Niye yapasınız ki ?
Belki 1 sene sonra tadilat yapacaklar ?
Kiraya vermemişler birşey etmemişler.

Eğer kızının oturması yerine başkasına verirse yapabilirsiniz ama bu durumda yapılamıyor sanırım

Boyle ev sahıplerıne boyle kıracılar denk gelıyor. tanıdıgımın kıracısı 150 bın lıralık kıra odemedı. Hala Çıkmıyor.

Boyle ev sahıplerıne boyle kıracılar denk gelıyor. tanıdıgımın kıracısı 150 bın lıralık kıra odemedı. Hala Çıkmıyor.
Tamam da burada sorun ne ?
İş davaya dökülmüş arabulucu devreye girmiş ev boşaltılmış.
Buradaki ev sahibinin 'böyle ev sahipleri'' denilecek neyini gördünüz ?

Niye yapasınız ki ?
Belki 1 sene sonra tadilat yapacaklar ?
Kiraya vermemişler birşey etmemişler.
Niye yapayım hemen açıklayayım size;

sırf ev sahibi oldukları için insanların düzenlerini bu kadar kolay bozamamalılar. çocuğumuzun okulunu, iş yerlerimizin servis güzergahlarını, hayatımızın bir çok akışını herkes gibi biz de oturduğumuz eve göre ayarlıyoruz. yalan söylemek kötü bir şey bu konuda hemfikiriz değil mi? kimse de yalanla dolanla evinden olmak istemez bu konuda da hemfikir olacağımızı düşünüyorum.
yalana ve sahtekarlığa karşı koymazsak bu hayatta hiç bir şey düzene girmez, sonra o sahtekarlığı size yaparlar başka bir yerde, çocuğunuzun karşısına çıkar bu sahtekarlıklarla insanlar.
eğer her kötü şeye gözümüzü kulağımızı kapatırsak kandırılmaya mahkum oluruz.

Yalanla sebepler uretmışler. Ben bunu dogru bulmuyorum. Çıkın deyınce cıkmışlar. Yeterlı

Evi ev sahibinden çok sahipleniyolar hak görüyolar ya aşırı şaşırıyorum ve berbat buluyorum. Yasal hakkını kullanmış çıkarmış, evi mercek altına alıp takip ediyorlar ya deli oluyorum.

Niye yapayım hemen açıklayayım size;

sırf ev sahibi oldukları için insanların düzenlerini bu kadar kolay bozamamalılar. çocuğumuzun okulunu, iş yerlerimizin servis güzergahlarını, hayatımızın bir çok akışını herkes gibi biz de oturduğumuz eve göre ayarlıyoruz. yalan söylemek kötü bir şey bu konuda hemfikiriz değil mi? kimse de yalanla dolanla evinden olmak istemez bu konuda da hemfikir olacağımızı düşünüyorum.
yalana ve sahtekarlığa karşı koymazsak bu hayatta hiç bir şey düzene girmez, sonra o sahtekarlığı size yaparlar başka bir yerde, çocuğunuzun karşısına çıkar bu sahtekarlıklarla insanlar.
E evi kiraya verince sınırsız kalma hakkı mı oluyor yani size 1 haftada çık demediyse 6 ay müddeti var ayarlasaydınız

Yalanla sebepler uretmışler. Ben bunu dogru bulmuyorum. Çıkın deyınce cıkmışlar. Yeterlı
Çıkın deyince çıkmamışlar mahkemeye verin demişler.
Arabulucuya gidilmiş ?
Yalan sebep oldugunu nereden biliyorsunuz, ev sahibinin komşusu mu, akrabası mısın ?

Kirayı arttırmayı teklif etmenize rağmen kabul etmemişler demek ki sizi çıkarıp daha yüksek rakamlara kiraya vermek değilmiş dertleri, ev de halen boşmuş ne hakla bir şey yapmanın peşine düştünüz ki?
tek tek yazmak yerine bir başka kullanıcıya yazdığımı kopyaladım. yalancılığı bu kadar normalleştirmeniz beni bir tık üzdü.

Back
X