- 9 Nisan 2014
- 2.861
- 3.614
- 133
- Konu Sahibi Eowynn_arwn
-
Benim onceki evimin arka tarafinda da bahceli bir ev vardi.senin dedigin gibi tavuk horoz kaz ne ararsan vardi.fakat bu horozlarin cinsi mi baska nedir surekli otuyorlar ve tiz bi sesleri var.insana kriz gecirten bi ses tonu..ve ilk basta tabi ki rahatsiz oldugumu bebegimin uyuyamadigini ve bu sorunu nasil cozeriz diye ilimli yaklastim.kaldirmam ben horozlarimi deyince yasak oldugunu soyledim...Öğrenciyken yaşadığım ev bahçeli iki katlı bir evdi. Ev sahibiyle birlikte yaşardık. Tavuklar, ördekler, kazlar, tavşanlar vardı bahçede. 2.5 sene yaşadım o evde en keyifli 2.5 senemdi. Evet horozlar ötüyordu, kazlar gürültü yapıyordu ama ev sahibim sağolsun her sabah taze yumurta getirirdi kızım hemen pişir ye, öğrencisin sen iyi beslenmen gerek diye. Başlığı görünce o günlere gittim.
Ev sahibinizle diyaloğunuz biraz yanlış başlamış. Ben olsam ortada bir rahatsızlık var nasıl çözebiliriz diye sorardım. Siz direkt yasak kesin bunları der gibi gitmişsiniz, karşılığında da tepki görmüşsünüz doğal olarak. Daha ılımlı yaklaşabilirdiniz. Haksızsınız demiyorum, çocuğunuz var rahatsız olmanız çok normal ama diyalog bu şekilde başlatılmaz bence.
Gordum canım.ama eski evimin arkasinda da vardi.hayvanlar sabah karsi bi iki kere oter susarlardi.bu yuzden sorun olmaz diye dusundum.bunlar oyle degilmis maalesefTasınırken görmediniz mi onları
Kesinlikle oyle canım.ben ilk etapta ilimli davrandim hatta tavuklar kalsin horozlari gitsin dedim.kizlari takinti hastasiymis ya ! Ama daha tasinali 3 gun olmus sen defol git evimden dedi adam.bu kadar hoduk insanlar maalesef ..onceki evimin arkasinda da vardi tavuk horoz ama sesleri cikmazdi.aahhhh ahhh nerden bileyim bole olacaginiNefret ediyorum öyle insanlardan. Kedi, köpek olur bahçede tamam ama tavuk, horoz sevgin varsa köyüne dön. Yasal haklarınızı kullanın. Ya da taşının. Kavga falan da etmeyin belli ki medeniyet sahibi değil. Bir de tutmadan önce neden enine boyuna düşünmediniz? Sizde de suç var. Ben tavuk, horoz görsem arkama bakmadan kaçarım.
Ilk etapta ilimli yaklastim zaten.cevap hayir olunca bebegimin oldugunu uyuyamadigini ve sehirde beslemenin yasak oldugunu dile getirdim.karsindaki insan yobaz hoduk olduktan snra ilimli davransan da olmuyo maalesef !Çocuklu evde problem olabilir horozlar evet ama bilerek taşınmışsınız oraya ve ev sahibi ile diyaloğunuz iyi değil, daha ılımlı yaklaşabilirdiniz.
Benim onceki evimin arka tarafinda da bahceli bir ev vardi.senin dedigin gibi tavuk horoz kaz ne ararsan vardi.fakat bu horozlarin cinsi mi baska nedir surekli otuyorlar ve tiz bi sesleri var.insana kriz gecirten bi ses tonu..ve ilk basta tabi ki rahatsiz oldugumu bebegimin uyuyamadigini ve bu sorunu nasil cozeriz diye ilimli yaklastim.kaldirmam ben horozlarimi deyince yasak oldugunu soyledim...
Eger cozum bulunamazsa evet maalesef..Taşınmaktan başka çareniz yok
Hanimefendi birincisi uykusuzluk cok kotu bisi hele birde bebek varsa ! Ikincisi apartman kuralı diye bisi var ve herkes buna uymak zorunda.ucuncusu madem hayvan bakilcak evini ya kiraya vermiceksin yada kendin mustakil eve cikacaksin.yok ole bi dunya.ben hem kirami odicem ama evimde rahat huzurlu duramicam.benim yerime kim olursa olsun horozzzzz der ! Cunku gercekten cok rahatsiz edici bi durum...Yanii hem taşınırken hayvanları görmüşsünü, hem de 2 horoz ya 2 horoz!! Diyorsunuz. Kirpiğe yavrusu pamuk görünürmüş o aileye de 2 horoz çok güzel görünüyor demek ki. Ben kişisel olarak yeni taşınan kiracı için horozlarımı kesip pilav yapmam
Aynen canım onlarada yazık.haklisin bu yuzden otuyorlardir.yerleri sehir merkezleri degil cunku !Cinsleri farklı değildir muhtemelen. Hayvancağızlar şehir içinde ışıklardan seslerden dolayı geceyi gündüzü ayırt edemiyor, ondan ötüyorlar.
Bu devirde tasinmak yeni bi ev bulmak o kadar zor ki.bu ev denk gelene kadar 4 ay aradim.kiralar almis basini gitmis.yeni bosandim kendime yeni bir hayat kurayim dedim.ve artisi isyerime cok yakin olmasi.bebegimde olunca bal borek oldu dedim bu daire icin.ama uykusuzluk delirtti beni bu seferde.yeni gelecek kiracilardan umutluyum.olmazsa bska bi dairw bakicam artikTasının. Polemiğe girmeye gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?