Uygun bir ev bulursam hix dusunmem bende tasirim canım.insanlik uyum huzur lazım..bosuna dememisler ev alma komsu al diye..
Sokak horoz sesleriyle cinliyor canım resmen.dar bi ara sokak bide yankı yapiyor.hatta ev sahibinin esi bi kac kez daha sikayet edildi dedi.ama bu ne israr anlamadim :/
Sebebi neydi ki :)
Sikayet ederim zabitalar kaldirir yada ceza keser.aslinda yolu bu ama ben anlasarak halletmek istedim..
Zıt dusmeyelim diye anlasarak halletmek istedim ama bole de zıt dustum...
Fevri davranmadim.ole ahkam keser gibi kumesi kaldir da demedim.hatta ilk basta babam duydu ev sahibine ins bebim torun uyur demis.ev sahibide farkindayim horozlarin bi tanesi fena onu kesicem demis.bende snrasinda guzellikle gidip ne yapilabilir onu konustum.ama adam inat etti iste !
Evet cok zor.bebim eski evimin arkasinda da vardi horoz kaz tavuk...ama bu denli otmuyorlardi.bu yuzden sorun olmaz dedim.sahsen ben ev sahibi olsam kiracilarim rahatsiz olsa kiracima cik diyemem.insanliga sigmaz bu.hele ki yeni tasinan birine ! Az vicdan muhasebesi yahu...3 gun snra onlarinda bebegi olacak artı yeni kiracı da gelecek.bakalim onlar isticek mi surekli rahatsiz eden horozu..
Ne kadar kolay soylemissiniz.yeni bosandim iki cocugumla zar zor ev tutup duzen kurmaya calisiyorum.ki ev sahibinden once ricada bulundum snra o cirkeflige bagladi.ben kiraciyim diye hakkim yok mu o apartmanda.3 gun snra onlarda bebek bekliyor .Rabbim buyuk.bir horoz ugruna insan kirmak ev benim istedigimi yaparim diyerek boburlenmek..horozlari bu kadar kiymetli madem dairenin birini onlara tahsis etseydi tovbeler olsun ya !!!
Valla basta babama evet birini kesicem cok fena farkindayim demis :))) sorun olacagini dusunmemistim bu kadar diger evimin arkasinda da vardi zira..horozlari da direk kaldir at demedim tabi.rica ettim basta napabiliriz diye !
Aynen canım kimsenin kimseye rahatsizlik vermemesi gerek.bu ev sahibi olsa bile !
Evet cok tuhaf sesleri var gercekten.hic boyle horoz sesi duymadim omrumde :/ simdi yeni gelecek kiracidan umutluyum..
Su an huzurum yok zaten.evden de sogudum.onceki horozlarla kiyaslama yaptim problem olmaz dedim.ama bu horozlar baska cikti.orkestra kurmuslar resmen
Evet koyde yasasaydim koy kurallarina uyardim.ama sehirde yasiyorum ve sehir kurallarini istiyorum..dediginiz gibi sehir gurultusu daha kotu olabilir ama en iyi imkanlarda sehirlerde.ozellikle cocuklarim icin..