• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ev sahibinin kıyafetini önemsememesi sizi rahatsız eder mi?

oda bana; böyle bişeyi kafaya takan yeryüzünde sadece benim olabileceğimi söyledi. samimi olduğumuz için bize öyle dedi.

eşiniz haklı.

siz o geldiğinde üzerinize özeniyosunuz diye oda yapmak zorunda değil.yada lüzum görmemiş, sizi samimi bulduğundan gerek duymamıştır.

he benım nasıl olduğumu merak ediyosanız bende süslenip püslenmem ama kardeşim , bile geldiğinde evimin ve üst başımın düzgün olmasına dikkat ederim.

ben bu konuda çok dikkat ederim
en yakın arkadaşım bile gelecek olsa,gelmeden beş dakika önce bile aramış olsa
mutlaka ortalığı toplar üstüme güzel bir şeyler giyerim
böyle durumlar için mutlaka bir iki kombinasyonum vardır
tayt tunik, elbise vs gibi
insan biraz özenmeli diye düşünüyorum böyle durumlarda
eşinin bile karşısına farklı çıkmalı
eşim seyahate gittiğinde gece yatarken başka giyinirim yada evde otururken
o olduğu zaman daha bir özenirim giyinmeme,hatta onun gelmesinden bir gün önce yine o varmış gibi giyinirim
çünkü bazen bir gün önce gelip süpriz yapabiliyor,beni o halde görmesini istemem.
yalnızken daha rahat giyinirim bol kesim pijamalar vs

sana katiliyorum ben de
ben de ayni sekilde biri gelecekse ve bu en samimi arkadasim dahi olsa, benim icin onemlidir ve saygidan dolayi ustume iyi birseyler giyerim. tmm bu esortman badi olabilir ama yine de ozenlidir ve evde rahat giyindigim cok hos olmayan birsey degildir.

bende dikkat ediyorum hatta görüştüğüm insanlar dikkat etmezlerze bozuluyorum tabii bu çok şık olma anlamında deil en azından temiz bir eşofman iş yaptıkları giysiyle karşılanmak hoş deil

Son düzenleme:
Sizin için önemli olması da saygı duyulacak birşey, çok da güzel bir alışkanlık ama bunu karşınızdakinin size olan saygısı ile değerlendirmeyin. Ben de yakın arkadaşlarım geleceği zaman ev kıyafeti ile karşılarım ama bunu saygı ile ilişkilendirmediğim için dert etmem. Hatta onlar da gelir gelmez benden eşofman isterler, öyle pijama partisi tadında takılırız. Ama çok yakın arkadaşlarım değil de yakın tanıdığım ise mesela komşularım filan ise bir kot, bir tişört giyerim; yok daha da resmi kişilerse gelenler, iş arkadaşlarım filansa direk "sosyete mod on" şıkır şıkır giyinirim.

Son düzenleme:
Size katılıyorum. Evde misafir varken günlük kıyafetlerle hoş olmaz sonuçta hergün misafir olmuyorsunuz onlara. Kapıyı vurup 5 dk da uğrama gibi birşey değil. Haberli eşinizle birlikte akşam gezmesine gidiyorsunuz.

Ben de sizin yerininzde olsam kafama takardım. Özenerek temiz giyinmek karşındakine saygıyı gösterir.

bir çok insanın benimle aynı fikirde olması hoşuma gitti. eşime söylediğimde garip buldu ama erkekler takımıyorlarki bu konulara.

tabikide eder...

ben haber vermeden zırt diye gelen misafire de sinir olurum... nefret ederim ailem haricinde birinin beni pijamamla sac bas ev modu gormesinden...

sonucta orası benim özelim rahat rahat takıldıgım yer... acil bişey olur gelinir ama öle ala sefiye paşa gönülleri istedi idye bi telefon etme ve kendime ceki duzen vermeme izin verme zahmetine girmeden pat diye gelenlere uyuzum :47:

ben de evine gittigimde insanları pijamalarıyla yada özensiz bir sekilde görmek istemem...

beni görmelerini istemeyişim kendime olan saygımdan

onları gormek istemeyişim bana yani misafire olması gereken saygıdan

hayır canım akşama bize gelin çiğ köfte yemeğe dedik, onlarda siz bize gelin dediler o sırada başka birilerinide çağırmışlar.

biz 4-5 saat önce haber verdik.

ben yan komşuda gelse duşa girip saçıma fön çekecek cinsten bi arızayım :) varın gerisini siz düşünün :12::12::12: ama başkasına gidince hiç rahatsız olmam :)

ben bekarken hic o kadar onemsemezdim..ama evlendikten sonra daha bir ozenli olmaya basladim...aslinda oncedende dikatliydim ama sonucta gelen kapi komsun olunca samimiyetin verdigi bir rahatlik var...

ama simdilerde misafirim gelirse..kim olursa olsun..en samimi oldugum bile gelse ustume iyi biseyler giyip makyaj falan yapiyorum..acikcasi kimseye paspal gorunmek istemyiorum bir de once kendime sygidan,sonrada karsimdakine saygidan dolayidir bu ozen..

hatta bir ara kuzenim ve esi gelmisti..ben is cikisi geldim apar topar biseyler hazirladim derken o kadar da ozenememistim kendime...ama misafirlerimiz cok ozenli ve suslu olunca:)bir ara kiskandim yaaaa....hatta esime demistim...hic ozenemdim kendimi cok kotu hissettim demistim..ama gercektende oyleydi..o gunu asla unutamam..bence ev sahibi ya da sahibesi herzaman iyi gorumelidir....ama tabiki konukseverlik, guleryuzluluk ,sagi olmadigi surecede ev sahibin ne giydigi onemeli degildir...sevgiler..

evime gelen de özenliyimdir ,gittiğim yere de tabi ki olması gereken bu diye düşünürüm,
dikkat ettiğim şeyler kendimin ve evimin temiz kokması da dikkat ettiklerim arasında.

Back
X