Ev sahibiyle imtihanim 🤯

Ahh karpuzum ya şöyle düşüncesiz insanları hiç sevmiyorum 😒
As kendi ipine mandalinla işte.
Temiz ol,çevreni temiz tut tamam hiç sorun yaşamazsın ama düşüncesiz insan çok.
Bence de güzellikle konuş, söyle bilsin rahatsız olduğunu ev sahibin.
Sırf bu yüzden hemen taşınmayı düşünme zorlanirsin ama inşallah ev sahibin anlar da yapmaz bı daha 🙏

Ahh karpuzum ya şöyle düşüncesiz insanları hiç sevmiyorum 😒
As kendi ipine mandalinla işte.
Temiz ol,çevreni temiz tut tamam hiç sorun yaşamazsın ama düşüncesiz insan çok.
Bence de güzellikle konuş, söyle bilsin rahatsız olduğunu ev sahibin.
Sırf bu yüzden hemen taşınmayı düşünme zorlanirsin ama inşallah ev sahibin anlar da yapmaz bı daha 🙏
Herturlu tasincam askim ev sahibi boyle olmasaydida tasincaktim. Ev güneş görmüyor boguluyorum burda.biz buraya tasinirken alel acele tasindik 🙁 surda kaldi 4.5 ay yılimiz dolacak sonra tasincam.mustakil ev bulursam oraya tasinirim.ne altimda ne üstümde kimse olmasin

Ben ortak alan kullanımından hiç hoşlanmıyorum. İlla bir münasebetsiz çıkıyor. Konuşmayı deneyin, olmazsa taşınana kadar evin içinde kurutursunuz. Temizlik konusunda da birini tutun, parasını bölüşürsünüz.

görgüsüzler belli laftan anlayacaklarını düşünmüyorum. O kadar tiksiniyorsan eve çamaşırlık koy orda as kurut taşınana kadar.

Çamurlu ayakkabılar bahçede temizlenip öyle girilir yani bu kadar medeniyetsiz insanlar. Yukarılarda yazmışsınız ya, siz başkasıyla yapamıyor değilsiniz, asıl onlarla yaşanmaz 😞

Ev sahibinin davranislari beni çileden çıkarıyor kizlar. Hic kavgamiz olmadi.sadece bikere ayakkabiligimin yerini degisince mudehale de bulundum. Eşi ve oğlu tarla işinde çalışır.camurlu ayakkabılarını kapimin önünde çıkarıp ust kata yani evlerine corapla cikiyorlar çünkü karısı o ayakkabiyla yukari cikmalarina izin vermiyor.supuruyorum siliyorum daha bi kac saat gecmiyor yine ayni.eşime söylüyorum.sorun çıkarma bi kaç ay kaldı tasiniriz gider ayak kötü olmayalim diyor.. biz niye sürekli kötü olmayalim diye caba gosterirken insanlar bunu yapıyor. Adam cok iyi karısiylada sorun yasamadik.konu davranışları.

İlk geldigim zaman dama ipimi astim camasir maşasini astim kadin.bi baktim maşalar tek tek yol oldu.gittim aldim busuru.az once yukari ciktim kendi ipi varken benim ipime sermiş donlari atletleri coraplari :kızgın:

Ayakkabılarına bile bisi demedim.ama şu çamaşır konusunda hassasim.benim tarafima donlari nasil asar yaa.ben oglumun camasirini bile 4 yil oldu ayri yikarim.bizimkiyle karistirmam 🤬 ben napicam bu kadinla.sizce tasinmayimi bekleyim yoksa gidip konusayimmi cidden sinirlerim bozuluyor artik.benim malımı kendi mali gibi kullanmasi beni çileden cikariyor.ayip denen bisi var yaa..ben maşam fazla diye onada verdim.sirf benimkiden uzak dursun diye...

Maşadanda kavga edilmez demeyin 😕 benim olan bisiyi kullanmasini istemiyorum dedigim gibi camasir konusunda hassasim.napim siz söyleyin
Sanırim ev müstakil ev sahibiyle altli üstlü kalıyorsunuz mustakil evlerde o gereksiz yakinlil hep oluyor bence bi dahaki sefere ev seciminiz böyle olmasın

Ev sahibinin davranislari beni çileden çıkarıyor kizlar. Hic kavgamiz olmadi.sadece bikere ayakkabiligimin yerini degisince mudehale de bulundum. Eşi ve oğlu tarla işinde çalışır.camurlu ayakkabılarını kapimin önünde çıkarıp ust kata yani evlerine corapla cikiyorlar çünkü karısı o ayakkabiyla yukari cikmalarina izin vermiyor.supuruyorum siliyorum daha bi kac saat gecmiyor yine ayni.eşime söylüyorum.sorun çıkarma bi kaç ay kaldı tasiniriz gider ayak kötü olmayalim diyor.. biz niye sürekli kötü olmayalim diye caba gosterirken insanlar bunu yapıyor. Adam cok iyi karısiylada sorun yasamadik.konu davranışları.

İlk geldigim zaman dama ipimi astim camasir maşasini astim kadin.bi baktim maşalar tek tek yol oldu.gittim aldim busuru.az once yukari ciktim kendi ipi varken benim ipime sermiş donlari atletleri coraplari :kızgın:

Ayakkabılarına bile bisi demedim.ama şu çamaşır konusunda hassasim.benim tarafima donlari nasil asar yaa.ben oglumun camasirini bile 4 yil oldu ayri yikarim.bizimkiyle karistirmam 🤬 ben napicam bu kadinla.sizce tasinmayimi bekleyim yoksa gidip konusayimmi cidden sinirlerim bozuluyor artik.benim malımı kendi mali gibi kullanmasi beni çileden cikariyor.ayip denen bisi var yaa..ben maşam fazla diye onada verdim.sirf benimkiden uzak dursun diye...

Maşadanda kavga edilmez demeyin 😕 benim olan bisiyi kullanmasini istemiyorum dedigim gibi camasir konusunda hassasim.napim siz söyleyin
Ev sahibiyle ugrasmak zor evet ama ben baska seye takildim yaw.
Cocuklarin camasirlarini ayrimi yikiyorsun?
Hic anlamamisim bu olayi🤦🏻‍♀️

Sanırim ev müstakil ev sahibiyle altli üstlü kalıyorsunuz mustakil evlerde o gereksiz yakinlil hep oluyor bence bi dahaki sefere ev seciminiz böyle olmasın
Yakinlimiz yok aslinda kadin bikez bana misafir oldu.beni çağırdığında ben hic gitmedim.komsuluk iliskilerim yoktur pek. Benim yakınlarim arkadaşlarım.onlarlada disarda görüşüyoruz.
Ev konusunda aceleyle oldu biraz.tasincagimda tek katli ev aricam

Anladığım kadarıyla kırsal bir yerde yaşıyorsunuz. Maalesef bu tarz insanlar asla laftan anlamazlar. Bir an önce taşının ve bence çamaşırlarınızı “dama” asmayın. Zaten dışarı asılan çamaşırlar toza maruz kalıp hiç yıkanmamış gibi oluyor.

Kahveye çağırıp durumu izah edebilirsiniz ya da siz ona gidin.
Güzellikle yapılan şeyler daha uzun ömürlü bir çözüm sunuyor insana.
İnşallah kadın da güzellikten anlayan biridir
Boyle yapan birinin hic sanmiyorum guzellikten anlayacagini
Zaten tasinacakmissiniz uyarin gitsin

Back
X