- 7 Ağustos 2017
- 9.951
- 37.363
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Kesinliklesizin orda 1 saat sürmez kuruması yazları zaten
Balkonu olmasada olur tek kat olsun koca alan benim olucak zatenOkurken içim sıkıldı. Çamurlu ayakkabı, dam falan. İnşallah bir an önce balkonlu bir eve taşınırsın.
çocukluğumdan beri okuduğum kitaplardan izlediğim filmlerden bir dam da gece uyuma hevesim vardır.bir gün yapacağım ama dam bulursammOkurken içim sıkıldı. Çamurlu ayakkabı, dam falan. İnşallah bir an önce balkonlu bir eve taşınırsın.
Deneme bile ben yaptım sırılsıklam oldum nemdençocukluğumdan beri okuduğum kitaplardan izlediğim filmlerden bir dam da gece uyuma hevesim vardır.bir gün yapacağım ama dam bulursamm
Ben denedim bir kere çünkü Antepliyle evliyim.çocukluğumdan beri okuduğum kitaplardan izlediğim filmlerden bir dam da gece uyuma hevesim vardır.bir gün yapacağım ama dam bulursamm
Bence imkan varsa alın, her markanın kurutma makinesi iyi oluyor mu bilmiyorum ama kardeşimde kurutması muhteşem.Bndede yok. Bak o olsaydi iyi olurdu aslindaacaba tam kurutuyormudur
İlk hedefim şu evden kurtulmak ablaBence imkan varsa alın, her markanın kurutma makinesi iyi oluyor mu bilmiyorum ama kardeşimde kurutması muhteşem.
Bende sakin olmamaliyim diye bagirmak istiyorum kizz üzülmeValla sizin gibi ve bazı yorumlarda bulunan arkadaşlar gibi sabırlı insanlara bayılıyorum...Sırf kendi kapısı çamur olmasın diye benim kapımda çıkarılan o çamurlu ayakkabıları her defasında kapılarına atar ve o evden can havliyle kaçar,taşınırdım...Bu ne bencilliktir yaa..Böylelerine insan demeye utanıyorum ben gerçekten...Kalpleri kirli bunların...Ev sahibiymiş sanki 18.yüzyılın tüccarı hanımefendi, kiracısıda emrindeki kölesiSakin olmalıyım...Sakin olmalıyımmm
Cok basit iletisimle halledilecek sorunlar bunlar. Bizim ev sahibini gorsen kahrindan ölürdün. Oturdugumuz ay kira az oldu die telefonlarda kapilarda agladi. Her ay 5 gun onceden kart odicem borcum var die kira istedi vermezsek kapilara geldi bagris cagris rezillik cikardi. Eve almayip suratina cemkirip kapiyi kapatinca kv ye kadar aradi bu nasi gelin bunu niye kapinizda tutuyosunuz diye. Cikacagimiz zaman evi boyatip cikin dedi yok dedm kocama baski yapmis adam suan evi boyatiyo. En sonunda ev aldik. Kotu ev sahibi kiraciyi ev sahibi yapiomus. Laftan anliyosa konus. Anlamiyosa kavga et. Gucum yok dersen tasinmayi bekle. Ben hepsini denedim basedemedimEv sahibinin davranislari beni çileden çıkarıyor kizlar. Hic kavgamiz olmadi.sadece bikere ayakkabiligimin yerini degisince mudehale de bulundum. Eşi ve oğlu tarla işinde çalışır.camurlu ayakkabılarını kapimin önünde çıkarıp ust kata yani evlerine corapla cikiyorlar çünkü karısı o ayakkabiyla yukari cikmalarina izin vermiyor.supuruyorum siliyorum daha bi kac saat gecmiyor yine ayni.eşime söylüyorum.sorun çıkarma bi kaç ay kaldı tasiniriz gider ayak kötü olmayalim diyor.. biz niye sürekli kötü olmayalim diye caba gosterirken insanlar bunu yapıyor. Adam cok iyi karısiylada sorun yasamadik.konu davranışları.
İlk geldigim zaman dama ipimi astim camasir maşasini astim kadin.bi baktim maşalar tek tek yol oldu.gittim aldim busuru.az once yukari ciktim kendi ipi varken benim ipime sermiş donlari atletleri coraplari
Ayakkabılarına bile bisi demedim.ama şu çamaşır konusunda hassasim.benim tarafima donlari nasil asar yaa.ben oglumun camasirini bile 4 yil oldu ayri yikarim.bizimkiyle karistirmamben napicam bu kadinla.sizce tasinmayimi bekleyim yoksa gidip konusayimmi cidden sinirlerim bozuluyor artik.benim malımı kendi mali gibi kullanmasi beni çileden cikariyor.ayip denen bisi var yaa..ben maşam fazla diye onada verdim.sirf benimkiden uzak dursun diye...
Maşadanda kavga edilmez demeyinbenim olan bisiyi kullanmasini istemiyorum dedigim gibi camasir konusunda hassasim.napim siz söyleyin
İyiler bu dünyada bunu görmek zorunda malesef...Kime iyi niyetle yaklaştıysam karşılığını misliyle kötülük olarak aldım...Ama gerçekten sizin sınavınız büyük..Biliyorum hayat şartlarıda zor ..Hadi hemen tasınalım demenin nakliyecisi,depozitosu,kirası bunlar hep belimizi kırıyor ama bu kadarına da çirkefleşmek lazım artık...Bu tüccar hanım eli maşalı birine düşmemiş belli ki...Allah yardımcınız olsun tez zamanda o evden kurtulunBende sakin olmamaliyim diye bagirmak istiyorum kizz üzülmeo sabir herzaman işe yaramiyor işte sonra boyle sorunlar çıkıyor
Cansınİyiler bu dünyada bunu görmek zorunda malesef...Kime iyi niyetle yaklaştıysam karşılığını misliyle kötülük olarak aldım...Ama gerçekten sizin sınavınız büyük..Biliyorum hayat şartlarıda zor ..Hadi hemen tasınalım demenin nakliyecisi,depozitosu,kirası bunlar hep belimizi kırıyor ama bu kadarına da çirkefleşmek lazım artık...Bu tüccar hanım eli maşalı birine düşmemiş belli ki...Allah yardımcınız olsun tez zamanda o evden kurtulun
Düşman başına bile olmasin bune ya cidden daha betermis sizinkiCok basit iletisimle halledilecek sorunlar bunlar. Bizim ev sahibini gorsen kahrindan ölürdün. Oturdugumuz ay kira az oldu die telefonlarda kapilarda agladi. Her ay 5 gun onceden kart odicem borcum var die kira istedi vermezsek kapilara geldi bagris cagris rezillik cikardi. Eve almayip suratina cemkirip kapiyi kapatinca kv ye kadar aradi bu nasi gelin bunu niye kapinizda tutuyosunuz diye. Cikacagimiz zaman evi boyatip cikin dedi yok dedm kocama baski yapmis adam suan evi boyatiyo. En sonunda ev aldik. Kotu ev sahibi kiraciyi ev sahibi yapiomus. Laftan anliyosa konus. Anlamiyosa kavga et. Gucum yok dersen tasinmayi bekle. Ben hepsini denedim basedemedim
Guzelce soyleyin herkes kendi alanini kullansin. Daha oncekilerden alistiysa bu kadar paylasima ona normal geliyodur eminim anlar guzellikle soyleyinceDüşman başına bile olmasin bune ya cidden daha betermis sizinkibu mevzuyi birsekilde halletmem lazim her dama ciktigimda sinir olmamak için
Ben bilmiyorum sanmıştım yalnız değilmişimMaşa ne mandal mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?