merhaba arkadaşlar.
dünden beri yazıyım mı diye düşünüyorum.
dün eşim kirayı aidatı ve yakıtı yatırdım diye ev sahibini aradı.
bayan da bu ay artış olacağını ve artış miktarını söyledi.
eşim de usulen bu sene artırmasak dedi.
bayanın dedikleri şunlar: ben her sene sizle uğraşamam.
istemiyorsanız çıkın.
sürekli problem çıkarıyormuşuz ki hiç bir ay hiç bir ödememizi aksatmadık.
ha bir iki gün gecikmeli yattığı oldu onu da arayıp izah ettik.
ilk eve bakmaya gittiğimiz gün kontratı yapalım ama biz ayın 15 inden önce kira ödeyemeyiz dediğimiz halde sonraları bize kirayı geç ödüyormuşuz muamelesi yaptı.
kontrat ayın 10 unda yapıldığı için kira da o gün ödenecekmiş biz geç ödüyormuşuz.
oysaki bunlar o gün konuşulmuştu.
dün çok canımız sıkıldı hemen ev baktık ama bi hesap ettik şu ara taşınmamız imkansız görünüyor.
ama bu kadın da bize evinde bedava oturuyormuşuz muamelesi yapıyor.
ayrıca oturduğumuz yer şehir merkezine çok uzak.
not: kadının bize zıtlaşma sebebi ilk eve bakmaya gittiğimizde ev 3+1 yazılmış nete ama bunlar bir odaya eşya doldurup kapısını da kitlemişler. içime sinmese de fazla vaktimiz olmadığı için evi tuttuk. bize eşyaları mayıs ayında alacaklarını söylediler. tabi biz eve sığmakta zorlandık ve mayıs ayında arayıp eşyaları almalarını söyledik. kadının annesi eşyaların sürekli durmasını istemiş eşim de yok demiş. çünkü biz baştan 3+1 ev aradık sığacak olsak 2+1 bakardık değil mi?
şimdi ben ya da eşim bu kadını arayıp kafamıza takılan içimize sinmeyen şeyleri söylesek mi?
yoksa kendimizi toparlayana kadar sabredip çıkarken mi söylesek?
iki üç aya toparlanıp çıkmayı düşünüyorum artık.
dünden beri yazıyım mı diye düşünüyorum.
dün eşim kirayı aidatı ve yakıtı yatırdım diye ev sahibini aradı.
bayan da bu ay artış olacağını ve artış miktarını söyledi.
eşim de usulen bu sene artırmasak dedi.
bayanın dedikleri şunlar: ben her sene sizle uğraşamam.
istemiyorsanız çıkın.
sürekli problem çıkarıyormuşuz ki hiç bir ay hiç bir ödememizi aksatmadık.
ha bir iki gün gecikmeli yattığı oldu onu da arayıp izah ettik.
ilk eve bakmaya gittiğimiz gün kontratı yapalım ama biz ayın 15 inden önce kira ödeyemeyiz dediğimiz halde sonraları bize kirayı geç ödüyormuşuz muamelesi yaptı.
kontrat ayın 10 unda yapıldığı için kira da o gün ödenecekmiş biz geç ödüyormuşuz.
oysaki bunlar o gün konuşulmuştu.
dün çok canımız sıkıldı hemen ev baktık ama bi hesap ettik şu ara taşınmamız imkansız görünüyor.
ama bu kadın da bize evinde bedava oturuyormuşuz muamelesi yapıyor.
ayrıca oturduğumuz yer şehir merkezine çok uzak.
not: kadının bize zıtlaşma sebebi ilk eve bakmaya gittiğimizde ev 3+1 yazılmış nete ama bunlar bir odaya eşya doldurup kapısını da kitlemişler. içime sinmese de fazla vaktimiz olmadığı için evi tuttuk. bize eşyaları mayıs ayında alacaklarını söylediler. tabi biz eve sığmakta zorlandık ve mayıs ayında arayıp eşyaları almalarını söyledik. kadının annesi eşyaların sürekli durmasını istemiş eşim de yok demiş. çünkü biz baştan 3+1 ev aradık sığacak olsak 2+1 bakardık değil mi?
şimdi ben ya da eşim bu kadını arayıp kafamıza takılan içimize sinmeyen şeyleri söylesek mi?
yoksa kendimizi toparlayana kadar sabredip çıkarken mi söylesek?
iki üç aya toparlanıp çıkmayı düşünüyorum artık.