Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Minimum % 25 pesinat gerekiyor. Alacağınız eve ekspertiz gönderip değer biçtirir banka, dolayısıyla 100bin derse ekspertiz 75bin kredi alabilirsiniz bankadan. Hangikredi.com diye bir site var oraya girin hesaplayın ne kadar kredi çekeceksiniz , kac ay vade düşünüyorsanız , hesaplatın.
Aylık 1750 tl toplamda 10 yıllık 130 000 tl ev kredisi çwktik ayrıca alacağınız evın %75 kadar kredi veriliyor siz de 100000 ev alacaksanız eğer 75 000 çekebilirsiniz
arkadaşlar ortalama 90- 100 binlik ev satın alanların aylık maaşı ne kadar? tecrübesizim bu konuda sizden yardım istiyorum.evin çok masrafı olmasa satın aldığımız evde otursak.aylık maaşımız da 3.500 gibi bi rakam olsa ev alabilir miyiz? ayda 1600-1700 tl ödeyebiliriz diye düşünüyorum.9 10 senelik böyle kredi fırsatı sunuyorlar mı?
aklım bunlara pek ermiyo yardım lütfen :))
Bankalar, satın alacağınız konutun eskpertiz değerinin %75 ine kadar max. 240 ay vadeli konut kredisi kullandırıyorlar. Benim size tavsiyem mevcut mortgage faizleri ile (ortalama aylık 1,15%) konut kredisi vadesinde 7-8 yılı geçmemeniz ve konut kredisi taksitinin aylık gelirinizin %40 ını (sizin için şimdilik 1.350 TL) geçmemesi yönünde olacaktır. 10 yıl vadeli 100.000 TL kredi kullandığınız takdirde aylık kredi taksit ödemeniz 1.541 TL olacaktır.
Satın almak istediğiniz konutun değerinin ne kadar olduğunu biliyorsanız, alttaki linkten; farklı senaryolara göre hazırlanmış ödeme planları oluşturabilir bankaların faiz oranlarını karşılaştırabilirsiniz.
yani kira vermeyince 1500 tlyle evime gayet iyi bakarım canım .peki kredi çekereken iş durumlarına bakıyorlar ya.biri devlet memuru biri özelde çalışıyor kredi vermeme durumları olur mu?
mutlaka verirler canım biz de aynı durumdayız sizinle yaklaşık 2 yıl önce 150 bin liraya ev aldık 70 binini kredi çektik 5 yıllığına 86 küsür geri ödicez yani 16 buçuk bin lira faizi bizim kredinin biz çektiğimiz zaman faiz oranları baya düşüktü şimdi tam bilmiyorum kolaylıklar dilerim
arkadaşlar ortalama 90- 100 binlik ev satın alanların aylık maaşı ne kadar? tecrübesizim bu konuda sizden yardım istiyorum.evin çok masrafı olmasa satın aldığımız evde otursak.aylık maaşımız da 3.500 gibi bi rakam olsa ev alabilir miyiz? ayda 1600-1700 tl ödeyebiliriz diye düşünüyorum.9 10 senelik böyle kredi fırsatı sunuyorlar mı?
aklım bunlara pek ermiyo yardım lütfen :))
ilk başta alacağımız evin % 25 i kadar peşinatınız olması gerekiyor çünkü bankta %75 ini kredi veriyorz biz 92 bine ev aldık 10 yıllığına 65 bin kredi çektik elimize 63 geçti onuda geriye 105 bin olarak ödüyoruz.kalan 29 bini peşinat verdik.ayda 880 tl kredi ödüyoruz maaşımızsa 1800 tl..buda siz çok rahatlıkla ödersiniz demek oluyor ...
ilk başta alacağımız evin % 25 i kadar peşinatınız olması gerekiyor çünkü bankta %75 ini kredi veriyorz biz 92 bine ev aldık 10 yıllığına 65 bin kredi çektik elimize 63 geçti onuda geriye 105 bin olarak ödüyoruz.kalan 29 bini peşinat verdik.ayda 880 tl kredi ödüyoruz maaşımızsa 1800 tl..buda siz çok rahatlıkla ödersiniz demek oluyor ...