• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ev sıkıntısı !

yok canım cemaat evi deil normal kiraladıkları ev..

Aklıma ilk gelen ihtimal bu oldu. Ama şu da olabilir, arkadaşıyla beraber eve çıkarken "kimse kız arkadaşını getirmesin" diye aralarında anlaşıp öyle çıkmış olabilirler. Kız kıza eve çıkarken çok söz konusu olabiliyor bu husus, "kimse eve erkek getirmesin" gibisinden. Aynı şey değil belki ama mümkün.

Ya da çok başka bir şey vardır, erkek arkadaşınız böyle geçiştirmeye çalışıyordur belki. Belki sizin için sorun olmayacak bir şeydir, ama erkek arkadaşınız bilmenizi istemiyordur.

Bende ev arkadaşımın sevgilisinin saatlerce bizde olmasını istemezdim sanırım
Eğer muhabetimiz yoksa
Sizin de aranız yok sanırım odasında oturuyorum falan dediğinize göre
Tercih meselesi istemiyorsa istemiyordur
Ya sevgiliniz size gelsin ya da seneye yeni ev ark. bulsun erkek arkadaşınız

arkadaşlar bir konu hakkında görüşlerinize acilen ihtiyacım var...
ben sevgilimle aynı şehirde üniversite okuyoruz..
ikimizde ailelerden uzağız..
ikimizde evde kalıoruz..
fakat sevgilimle vakit
geçiremiyorum..
neden mi ?
ben sevgilimin evine gitmek istiorm..
fakat ev arkadaşı uygun görmüyor laf çıkarmışş. kendi rahatsız olmuyormuşş ama laf çıkmasından korkuyormş.
sevgilimde serttr..bu konularda daha hasssastr ..
zaten sabahtan akşama kalmayacağm ki..
ne bileym mesela akşamları sadece odasında olcamm sevgilimin..
ne bilimm sürekli ortalıklarda
dolaşmıyorum ki..
dışarısı da fena soğuk buralarda aylarca kış yaşanır yani dışarı çıkmak da imkansz donarız..
sizce ne yapılmalı..
sevgilim ev arkadaşıyla konuşmalı mı bu konuda ..
sizce böyle sürüp gitmeli mii.
aile yok birşey yok ama ben svgilimle vakit geçiremiyorumm ne tuhaff:14:

Belki Yazacaklarıma Kızacaksın Ama İnan ki, Sevgilinden Daha Çok Sevgilinin Ev Arkadaşı Seni Düşünüyor..
Helal Olsun Öyle Arkadaşa..

İllede Ben Sevgilimi İstiyorum Diyorsanız Kimsenin Huzurunu Bozmadan Aynı Eve Çıkın..
İşte O Zaman Anlarsınız, O Arkadaşın Neden Sizi İstemediğini..
:31:

Belki Yazacaklarıma Kızacaksın Ama İnan ki, Sevgilinden Daha Çok Sevgilinin Ev Arkadaşı Seni Düşünüyor..

İllede Ben Sevgilimi İstiyorum Diyorsanız Kimsenin Huzurunu Bozmadan Aynı Eve Çıkın..

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

bu lafın altına imzamı atarım devir mi değişti nee yüzsüzlük diz boyu olmuş gidiyor:19:

Açıkçası ben de istemezdim arkadaşımın sevgilisini evime getirmesini
Sevgilinle eve çıkın kimseyi de rahatsız etmemiş olursunuz
Bir de şu açıdan bak,sevgilinin arkadaşı eve sevgilisini getirseydi,evde hep bi kız olsaydı ne düşünürdün?
Arkadaşı bu açıdan da bakmış olabilir belki kendi kız arkadaşı da istemiyor böyle bir şeyi
Kimsenin kimseyi rahatsız huzursuz etmeye hakkı yok

ben üniversitede okurken 4 kız aynı evdeydik. benim sevgilim hiç gelmezdi. kızların evine gelipte rahatsız etmem derdi. dışarda alışveriş merkezinde buluşurduk. bir arkadaşımınkide gelmezdi çünkü o sevgilisinin evine kendi giderdi. geriye kalan 2 kız arkadaşın sevgilileri gelirdi. wc ye gidecem gidemiyorum, mutfağa gidicem gidemiyorum. insan bir başka rahatsız oluyor. şimdi ben bunları kıskandım mı ? asla.. sadece heran tetikte tuvaletimi tutarak ve aç çok zaman geçirdim eve gelen sevgilileri yüzünden. evde şortla gezemessin. vay be ne eziyet gelirdi bana. bide geldilermi yapışır kalırlardı. ee gitte diyemezsin. eski günleri yad ettim. :27:

Bir de Ben Olsam Arkadaşımın Sürekli Sevgilisi Gelsin Odalarında Otursun İstemem..:19:
Bu Bana Rahatsızlık Verir (-ki Başıma Geldi Rezil Bir Durum..):27:
Sevgilim Kızar..:27:
Ya da Ben SEvgilimi Getirmem, :19:
Ben Getirirsem Arkadaşımda 2 Gün Sonra Getirir ve Bu Sefer Benimki Rahatsız Olur..:52:
Düşünsene Sen Değil, Diğer Kız Hergün O Evde..:51:
Bu Sana Rahatsızlık Vermez mi ?:26:
Hep Kendini Düşünme Biraz da Rahatsız Ettiğin İnsanları Düşün..:34:
Çünkü Buna Kimsenin Hakkı Yok..:50:

olaya farklı yönünden bakmak isitıyorum sevgilinizin evine elbet gitmek hakkınız ama neticede sevgilinzn arkadaşı istemiyor ve sevgilinzde ses çıkarmıyor bu duruma..
demişsiniz ya sırf bu yuzden görüşemiyoruz kışın soguk diye..
bende uzakta okudum..bu tarz şeylre çok şahit oldugum için yorum yazıyorum...o ev olmadığnı fazr edin nerde görüşcektiniz peki... ne biliyim sıcacık öğrenci mekanlar vardır cafeler,sinemalar avm ler ne güne duruyo hem sevglylede üşümenın tadi bi ayrıdır..:)evli gibi olmak istemiyosanız bunu belrtmşsınz tek seçeneğnz bu kalıyor..ısrarla ben senn evine gelmek istiyorum deme artık onuda üzme elinden bişe gelmio zor durumda kalıo,anlayşlı olmaya çalış,ev dışında yapabilceğinz şeyler düşünün,o eve nasıl gireblrm diye değil:)

akabe bunu cooook begendi eyw..:)

Bence oturun oturdugunuz yerde....bir arada oldukca sikilirsiniz nede olsa bi baglantinizda yok(evli olmak) kolay vazgecersiniz sonra ;)))))

Back
X