• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ev sorunlari

Melodi0512

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2024
93
-8
6
22

Kayın Pederim Telefonumu Aldı, Özel Mesajlarımı Okudu ve İhanetle Suçladı! Lütfen Yardım Edin!​

Herkese merhaba. Çok zor bir durumdayım ve yaşadığım bu mahremiyet ihlali yüzünden çok sinirliyim, ne yapacağımı bilemiyorum.

Eşimle birlikte kayın pederimin evinde yaşıyoruz. Kayın pederimin önceki eşinin (kuması) küçük kızı da bizimle kalıyor. Bu kızın telefonu var ama hattı (SIM kartı) yok. Bazen annesi beni arıyor veya mesaj atıp kızıyla konuşmak istediğini söylüyor.

Dün yaşanan olay şuydu:

Annesi bana mesaj attı, "Kızımla konuş durur musun, lütfen" dedi. Ben de insaniyet namına yardım etmek istedim ve tamam dedim. Telefonumu o kıza verdim. O sırada kayın pederim bunu görmüş, yanıma geldi ve telefonumu zorla elimden aldı.

Sonra bana "İhanet ettin!" diye bağırdı. Ona bunun kendi karısı olduğunu, benden sadece yardım istediğini ve benim de sadece yardım ettiğimi söyledim. Bu yüzden biraz didiştik.

Kısa süre sonra eşim geldi, ben tartışma daha fazla büyümesin diye odama çıktım. Eşim babasından telefonumu almak istediyse de kayın pederim ona da vermedi.

⚠️ EN BÜYÜK İHLAL BU!​

Şu an yaşadığım en büyük şok ve öfke sebebi ise, telefonumu karıştırdığı yetmezmiş gibi, eşimle aramızdaki özel yazışmaları okumuş olması! Belki de arkadaşlarımla olan özel mesajlarımı da okumuştur. Bu, benim özel hayatıma ve mahremiyetime yapılmış büyük bir saygısızlıktır.

Şimdi sorum şu:

1. Bu haksız yere suçlamalar ve mahremiyet ihlalinden sonra yarın kayın pederime karşı nasıl bir tavır sergilemeliyim?
  2. Eşim, özel eşyamı ve mahremiyetimi koruma konusunda yetersiz kaldı. Ona bu durumun ciddiyetini ve sınırların ihlal edildiğini nasıl anlatmalıyım?
  3. Özel mesajlarımı okuyan birine karşı bu evde nasıl yaşayacağım?
Çok çaresiz ve öfkeliyim. Lütfen bana akıl verin.

Kayın Pederim Telefonumu Aldı, Özel Mesajlarımı Okudu ve İhanetle Suçladı! Lütfen Yardım Edin!​

Herkese merhaba. Çok zor bir durumdayım ve yaşadığım bu mahremiyet ihlali yüzünden çok sinirliyim, ne yapacağımı bilemiyorum.

Eşimle birlikte kayın pederimin evinde yaşıyoruz. Kayın pederimin önceki eşinin (kuması) küçük kızı da bizimle kalıyor. Bu kızın telefonu var ama hattı (SIM kartı) yok. Bazen annesi beni arıyor veya mesaj atıp kızıyla konuşmak istediğini söylüyor.

Dün yaşanan olay şuydu:

Annesi bana mesaj attı, "Kızımla konuş durur musun, lütfen" dedi. Ben de insaniyet namına yardım etmek istedim ve tamam dedim. Telefonumu o kıza verdim. O sırada kayın pederim bunu görmüş, yanıma geldi ve telefonumu zorla elimden aldı.

Sonra bana "İhanet ettin!" diye bağırdı. Ona bunun kendi karısı olduğunu, benden sadece yardım istediğini ve benim de sadece yardım ettiğimi söyledim. Bu yüzden biraz didiştik.

Kısa süre sonra eşim geldi, ben tartışma daha fazla büyümesin diye odama çıktım. Eşim babasından telefonumu almak istediyse de kayın pederim ona da vermedi.

⚠️ EN BÜYÜK İHLAL BU!​

Şu an yaşadığım en büyük şok ve öfke sebebi ise, telefonumu karıştırdığı yetmezmiş gibi, eşimle aramızdaki özel yazışmaları okumuş olması! Belki de arkadaşlarımla olan özel mesajlarımı da okumuştur. Bu, benim özel hayatıma ve mahremiyetime yapılmış büyük bir saygısızlıktır.

Şimdi sorum şu:

1. Bu haksız yere suçlamalar ve mahremiyet ihlalinden sonra yarın kayın pederime karşı nasıl bir tavır sergilemeliyim?
  2. Eşim, özel eşyamı ve mahremiyetimi koruma konusunda yetersiz kaldı. Ona bu durumun ciddiyetini ve sınırların ihlal edildiğini nasıl anlatmalıyım?
  3. Özel mesajlarımı okuyan birine karşı bu evde nasıl yaşayacağım?
Çok çaresiz ve öfkeliyim. Lütfen bana akıl verin.
Adamın üzerinden geçinir, evinde yaşarken ne tavrı, ne mahremiyeti allah aşkına?

burda her kez dertlerini paylasiyorlar istemeseniz okumayin sizi zorla okuyun demiyorum

12 yaşında ki kız sizin evinizde yaşamıyor siz onun evine gelin olarak geldiniz.

Siz 22 yaşında eşiniz 20 yaşında üstelik 2 yaş civarında cocugunuz var,ikinizde üniversite öğrencisiniz(siz dondurmuşsunuz)mesleginiz yok, eviniz yok orada yaşamaya mecbursunuz.

Eşiniz sesini çıkarmaz çünkü evi babası gecindiriyor,babasından harclık alıyor bütün ihtiyaçlarınızı o adam karşılıyor eşiniz sesini çıkarsa bütün maddi yardım kesilir eşiniz de bunu bildiğinden susup oturuyor ayrı eve çıkmak istese çıkamaz evi gecindiremez para yok çünkü.

Aynı evin içinde yaşayıp bütün sorumluluğu baba almışken tavır mavır yapılmaz.

ok
12 yaşında ki kız sizin evinizde yaşamıyor siz onun evine gelin olarak geldiniz.

Siz 22 yaşında eşiniz 20 yaşında üstelik 2 yaş civarında cocugunuz var,ikinizde üniversite öğrencisiniz(siz dondurmuşsunuz)mesleginiz yok, eviniz yok orada yaşamaya mecbursunuz.

Eşiniz sesini çıkarmaz çünkü evi babası gecindiriyor,babasından harclık alıyor bütün ihtiyaçlarınızı o adam karşılıyor eşiniz sesini çıkarsa bütün maddi yardım kesilir eşiniz de bunu bildiğinden susup oturuyor ayrı eve çıkmak istese çıkamaz evi gecindiremez para yok çünkü.

bu adam elden ayakdan dusunce kim baakacak tabikide ben ve esim, esim kucukleri , bu ailenin, biz gitmek istesek bile gidemiyces . 12 yasli cocukda, her seferinde bana problem yaratiyor, o cocukdan biktim. parayi esim kendi kazaniyor, cunki caalisyor,gecindirebilirde, ama her ay babasimasina para veriyor, o adamda kumasina veriyor,bikdim bunlarin aile problemlerinden.

Ayrı eve çıkarak ve iletişimi keserek tavrınızı gösterin. Adamın evinde kalıp adama atar yapmayın,koyar kapının önüne.

bir sure sonra okula geri donuyorum,o zaman zaten cikicam bu evden.

ok

bu adam elden ayakdan dusunce kim baakacak tabikide ben ve esim, esim kucukleri , bu ailenin, biz gitmek istesek bile gidemiyces . 12 yasli cocukda, her seferinde bana problem yaratiyor, o cocukdan biktim. parayi esim kendi kazaniyor, cunki caalisyor,gecindirebilirde, ama her ay babasimasina para veriyor, o adamda kumasina veriyor,bikdim bunlarin aile problemlerinden.
Sizin kayınpederiniz zengin değil mi,okul müdürü,aynı zamanda iş adamı demiştiniz eşinizin kazancı ile kayınpederin kazancı bir mi,o kadına para veriyorsa kızı için veriyordur kızdan bıktıysanız da o zaman ayrı eve cıkın madem eşiniz çalışıyor ki tıp fakültesi öğrencisi nasıl calışmaya vakit buluyor.

Daha 22 yaşında acelen neydi bu kadar kayinpeder ile aynı evde oturacak kadar evlilik merakı? Bunları olacağı belli zaten aynı evin içinde yaşarken ne mahremiyeti bekliyorsun? İkinizde çalışıp 1+1ev tutup çıkın o zaman başka türlü mahremiyet olmaz.

iylikden maraz dogar diorlar turkler doguymus bu

Senin o 12 yaşındaki çocuğa yaptıklarından, dediklerinden beri hiç bir konuna üzülmüyorum. Küçük çocuğa ne garezin var ki hala konuda yazarken kumasından kızı diye belirtiyorsun. Kendi düşen ağlamaz.

18 yaşında baba mi olmuş 🫣

Ne münasebet kayınpederin hangi hakla senin telefonunu karıştırıyor. İhanetle suçlamak nedir.. Sevgili konu sahibi maddi durumunuzu bilmiyorum ama ben olsam kayınpederim olacak o adamın evinde yaşamaya devam etmezdim kendi imkanlarımla başka eve çıkardım.

ok

Telefonunuzu alması, mesajlarınızı okuması kesinlikle saygısızlık ama kayınpederinizle yaşadığınız tüm sorunların sebebi siz ve eşinizsiniz biliyorsunuz değil mi?
Dikkatli olup hamile kalmasaydınız el alemin evinde yaşamak zorunda kalmayacaktınız, eşiniz evin en küçüğü olduğu için değil gözünü ev bürüdüğü için gitmeyecek, ki eşiniz en küçükleri değil 12 yaşındaki görümceniz en küçükleri ama eşiniz ev onlara kalmasın istiyor, babası evi kendisine bıraksın istiyor.

onun tek derdi bu evi miras olarak kendine almak, eger babamin dedikleri yaparsak iy olur evi bize birakir diyor, sonrada baska universteye seni salar diyip beni gecisdiryor her seferinde
Kocanız kızkardeşinin de miras hakkı olan eve göz diken birisi, bu ne demek biliyor musunuz? Kocanız babasının hamurundan, kadınların değersiz olduğunu düşünen, erkeklere hizmet etmesi gereken canlılar olarak gören biri.

O yüzden sizi babasına da ezdirir, kendisi de ezer, yazık etmişsiniz hayatınıza.

Back
X