- 25 Ekim 2014
- 136
- 92
- 35
büyük bir dert değil evet ancak çok sinirlendim ve biryere yazmam lazım enazından rahatlamak için 5aylık evliyim ve çok severek tuttuğumuz bir ev var okadar emek verdik kendi istediğimiz gibi yaptık ev büyük 200mt ve dublex bize ısı yalıtımı var denildiği halde yokmuş bu yaz yapılacakmış madem yok neden yalan söylüyorsunuz belki ben tutmucam birileri tutsun diye yalan söylemek nedir ya neticede birsürü para veriyoruz sorunumuz şu ki hiç ısınamıyoruz ısınamamayıda geçtim evde sanki sürekli rüzgar esiyor duvarlardan yerlerden zaten pencerelerdende hava geliyor hergelen biyermi açık diyor ancak 55 yanıyor kombi 600 lira doğalgaz faturası ödüyoruz hayır ısınsam içim yanmıcak babamlarında evi aynı metrekare ama sıcacık hemde 45de yanmasına rağmen tişörtle geziyolar çok canımı sıkıyo bu durum taşınmak istiyorum ama yeniden nakliye parası komisyonu kaporası birsürü para tutucak hadi onuda geçtim yeni eşyalar taşınırken kırılmasada iyide kalmıyo..bilsem kesinlikle tutmazdım dublex olduğu için ısınmıyo dicem alt katlarda donuyomuş herkes şikayetçi yeni binada oturmayın arkadaşlar derdi bitmiyo kısaca benden tavsiye..