- 21 Eylül 2009
- 9.864
- 10.314
- 773
- Konu Sahibi Mavi siyah
Bize ekimde biter dedi ekim sonu.kasım 8 de taşındım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Proje zaten hazırdır sen seçersin sadece daireyi. 3+1 4+1 seçenekler vardır hangisi sana uygunsa onu seçersin. Örnek dairesi vardır onu gezersin. Orda gördüğün herşey senin evindede olacak demektir. Büyük salon büyük mutfak büyük balkon ebevyn banyosu ve giyinme odası çamsşır odası kiler ooo istekler bitmez :)Peki altı ay boyunca teslim etmezlerse ne gibi bi madde ekletmeliyim birde ev güzel olsun istiyorum paradan ziyade ne gibi şeyler istemeliyim ev için siz Nasıl olsun istediniz mesela olmazsa olmaz olarak evden pek anlamıyorum kandırılırım diye korkuyorum birde evler 4artı bir bana üç artı birde yeterli olur ama hangisi daha iyidir mesela mutfak ve salon geniş olsun istiyorum ben ama mantıklı olan ne ev alırken evin hangi özelliklerinin olmasına dikkat etmeliyim akıl akıldan üstündür ben bu işten anlamadığım için size danışıyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Benim merak ettiğim ev alırken olmazsa olmazımız ne olmalı neyi göz ardı etmemeliyiz mutlaka olması gerekenler
anladım üç beş kuruş sorun olmaz sonra eksik olunca dağınık görünüyor ev dolabı falan mesela keşke şunu da yaptırsaydım dememek için alanlardan bilgi alıyorum saol tşkCanım bak mesela bizim camlar parke ve kapılar standart yapıldı.herkesin aynı 10 daire dede.
ama sıra mutfağa ve banyo ya geldiğinde
bize mutfak dolabı için renk kartelası getirdi
3 5 çeşit gösterdi bunları biz yapıyoruz.fark almadan
ama elinde bikaç renk daha vardı bunlaro isterseniz de 750 lira fark isteriz dedi.
bende mor beyaz lake dolap istedim.ama pazarlık yaptık sıkı.o 500 e düştü.tezgahı ve ara taşları onların gösterdiklerinden dolaba uyacak olanı seçtik anlatabildimmi.
banyo içinde fayans seçtiriyor.gene sistem aynı...fark vermedim fayansa olan ı seçtim.
ama koyacakları duşakabin i beğenmedim 140 gibi de ona fark çıkardı.banyo dolabı takmadı müteahhit.onu da yaptırdım toplam 500 de banyo için fark verdik
Benim merak ettiğim ev alırken olmazsa olmazımız ne olmalı neyi göz ardı etmemeliyiz mutlaka olması gerekenler
bak ben bunları bilmiyorum o yüzden soruyorum ev konusunda acemiyim çok gerekli bilgilerGüney cephe olsun.güneş görsün.ara kat olsun ısınma açısından.alt kat olmasın rutubet olayı olma ihtimali yüksek.en üst kat akar kokar ısınmaz vs vs.odaları kullanışlı olsun.banyo wc ayrı olsun.camlar uzun cam olmasın.
vs vs.odalar yamuk olmasın.plan proje kullanışlı olsun yani.
ve kara sıva dedikleri şey mutlaka yapılıyor olsun....tuğlanı üstüne tekrar sıva.
bazı firmalar hemen tuğla üstü alçı yapıyor olmaz o....birde iç dış yalıtım olsun mutlaka
6 aylık süre dediğim gibi onların yasal hakkı.ev konusunda benim o sıra acelem olmadığı için bir sorun olmadı.diyelim ki evin içi 4+1.istersen sen odanın birini diğeriyle birleştir daha büyük yaptır.ama evde değişiklik yapacağını aradaki farkı senin ödeyeceğini sözleşmeye yazdır.mesela salonunu düşün büyüttürdün diyelim.tv yi şuraya koyarım diyorsun diyelim elektrik priz,kablolarını oraya koydur.ben bunlarla bile ilgilenmiştim.bizim ev bahçe dublexti.o nedenle tabandan ısıtma yaptırdım ve ev için laminent görünümlü kalebodurlar var alt katı ondan yaptırdım.yatak odalarının olduğu bölümü başka desenli kalebodurdan yaptırttım.gören kimse kalebodur olduğunu anlamadı.mesela mutfak firmasının iç mimarı vardır onlarla görüşürsün senin kullanımına yönelik yaptır mutfağını.kombi genelde olmuyor sözlşemede biz biraz pazarlıkla kombiyi eklettik.Peki altı ay boyunca teslim etmezlerse ne gibi bi madde ekletmeliyim birde ev güzel olsun istiyorum paradan ziyade ne gibi şeyler istemeliyim ev için siz Nasıl olsun istediniz mesela olmazsa olmaz olarak evden pek anlamıyorum kandırılırım diye korkuyorum birde evler 4artı bir bana üç artı birde yeterli olur ama hangisi daha iyidir mesela mutfak ve salon geniş olsun istiyorum ben ama mantıklı olan ne ev alırken evin hangi özelliklerinin olmasına dikkat etmeliyim akıl akıldan üstündür ben bu işten anlamadığım için size danışıyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Öyle deme kızlardan çok şey öğreniyorum onlar anlatıyo seçim zaten benimİyi de bu herkese göre değişir
Mesela ben balkon sevmem.
Ama balkonsuz evde asla diyen kadınlar dolu
Ben güney cephe isterim, menopozlu teyzem kuzey cephe ister.
Ben üst kat severim, Ayşe teyze alt kat sever.
B
bak ben bunları bilmiyorum o yüzden soruyorum ev konusunda acemiyim çok gerekli bilgiler
doğal gazı mı artık ney daha iyiyse çünkü eve gelince kolaylık olsun bide onun için yorulmayayım eve çok önem veriyorum nedense6 aylık süre dediğim gibi onların yasal hakkı.ev konusunda benim o sıra acelem olmadığı için bir sorun olmadı.diyelim ki evin içi 4+1.istersen sen odanın birini diğeriyle birleştir daha büyük yaptır.ama evde değişiklik yapacağını aradaki farkı senin ödeyeceğini sözleşmeye yazdır.mesela salonunu düşün büyüttürdün diyelim.tv yi şuraya koyarım diyorsun diyelim elektrik priz,kablolarını oraya koydur.ben bunlarla bile ilgilenmiştim.bizim ev bahçe dublexti.o nedenle tabandan ısıtma yaptırdım ve ev için laminent görünümlü kalebodurlar var alt katı ondan yaptırdım.yatak odalarının olduğu bölümü başka desenli kalebodurdan yaptırttım.gören kimse kalebodur olduğunu anlamadı.mesela mutfak firmasının iç mimarı vardır onlarla görüşürsün senin kullanımına yönelik yaptır mutfağını.kombi genelde olmuyor sözlşemede biz biraz pazarlıkla kombiyi eklettik.
tüm herşeyini kendi zevkime göre yaptırttım ve oturmadan sattık evi.aynı firma şartları daha iyi olan bir site yapacaktı bizde ordan ev beğendik ve parayı oraya yatırdık :))
Çarşı merkeze yakın almayı düşünüyorum genelde tekrar satma durumu olursa çalışan olunca nerde olacağım belli olmuyor kiCanım 4 sene ev almak için araştırınca eeee artık benden emlakçı bile olur yani
Muhit temiz olsun
satarken kolay satar
çocuk kolay büyütür
gelişen yer olsun ki
değeri artsın evin
bunlar da ekleyecek lerim![]()