Ev tapusu yüzünden sevgilimle ayrıldık

Ya valla benim çalıştığım okul da kırsal bir yer inan bana kan davaları, husumetler, silahlı yaralamalar , tarla davaları, hapse girip çıkan velilerin sayısı oldukça fazla , çocukların eğitimi ve eğitim bilinci sıfır, çocuklar zeka gelişimi olarak bile aşırı sıkıntılı, aileler sorumsuz, kız çocuklarının çoğu 5. Sınıftan ve orta öğretimden itibaren okutulmuyor , tüm bunları gördükçe Ülkem adına umudum azalıyor, cahillik diz boyu , saçma sapan gelenek görenek adı altında değişik bir hayat sürüyorlar, merkeze gelince daha iyi durumda en azından kendimi biraz daha rahat hissedebiliyorum ama çarşıda, pazarda , markette, veya bir komşun olarak yine karşına çıkabiliyorlar, bunun yanı sıra çok güzel insanlarla da tanıştım, dost edindim bu kişiler genelde okumuş ve kendini yetiştirmiş aileler , onlarin varlığı bana çok iyi geliyor, iyilerin ve kültürlü insanların sayısının artmasını diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…