Ben de yurtdışındayım, müstakil evdeyim.Ev sahibim güya Türkiyeye dönüş yapmıştı ama neredeyse 4 aydır burada.Ben hiç rahat değilim, eve girip çıkarken bana misafir gelirken vs.Ses olayıda sıkıntı, kızım biraz hızlı yürüse tedirgin oluyorum.Alt katta kiracı olsa bukadar rahstsız olmazdım.Sanki emaneten bu evdeymişim gibi hissediyorum.
Allah kolaylık versin ,illaki ses olur biz koskoca insanlar bile ses yapıyoruz çocuklar ne yapsın.Emanet gibi demissin ya ben şimdi oturduğum eve mecburiyetten taşınmıştım. Aynen dedigin gibi hala böyle gerile gerile evim dediğimi bilmem.Zor ya kiracı olmak hele ki yurt dışında.
Yok yok zaten kafam karışıktı, ki eşim de bana işte yok sen son malum olaylardan etkilendigin için diyordu.Dedim tamam etkilendim ama düşünsenize çocuklar evde yalnız olduklarında atıyorum alt kattakiler e gelen giden olur.Iyilermidir kötülermidir Allah korusun.
Allah kolaylık versin ,illaki ses olur biz koskoca insanlar bile ses yapıyoruz çocuklar ne yapsın.Emanet gibi demissin ya ben şimdi oturduğum eve mecburiyetten taşınmıştım. Aynen dedigin gibi hala böyle gerile gerile evim dediğimi bilmem.Zor ya kiracı olmak hele ki yurt dışında.
İki katlı evde ev sahibiyle oturmak zor.Kendi kuralları geçerli hep,hırsız gibi girip çıkıyoruz eve :)Giriş kata onlar burdayken bisiklet vs koyamıyorum, kendisi rahatsız oluyor vs vs.Doğumdan önce taşınacağız inşallah bizde.Normal apartman düşünüyorum fakat onlarında aidatı yüksek.
İki katlı evde ev sahibiyle oturmak zor.Kendi kuralları geçerli hep,hırsız gibi girip çıkıyoruz eve :)Giriş kata onlar burdayken bisiklet vs koyamıyorum, kendisi rahatsız oluyor vs vs.Doğumdan önce taşınacağız inşallah bizde.Normal apartman düşünüyorum fakat onlarında aidatı yüksek.
Evet dediğin gibi hem kiralar çok yüksek hemde ev bulmak çok zor.Heleki cocukluysan bende aslında müstakil ev istiyorum çünkü nerdeyse daire kiralarıyla aynı aşırı pahalanmış daireler.Kismet inşallah iyi istediğimiz gibi yerler buluruz
Ay rahatladım valla demekki bos yere düşünmüyormuşum. Eşim hala benimle zitlasiyor sen bu kadar incelersen biraz zor buluruz biz ev diye.Icime sinmessede nasıl kalırım orda
Bende ilk esiniz gibi düsünmüstüm. Biz sessiz,kirasini devamli zamaninda ödeyen,elin malina saygisi olan insanlariz. Ama gel gör ki o cok güleryüzlü ve tatli sözlü ev sahipleri tam deli cikti. O eve tasindigimizda hamileydim üstelik. Ev sahibi bir gece "su sesi geliyor ve rahatsiz oldum" diye tüm binanin suyunu kesti sabaha kadar. Halbuki yasalara aykiri bu. Ama adam "benim evim benim kurallarim" diye tutturuyordu. Oglum dogduktan sonra ilk haftalar annemde kaldim,cünkü evde hic rahat edemiyordum. Avukatim da sonunda dedi "adam delli. Sen hic konusma onunla" diye. Enistem uyarmisti benin ev sahibi ile ayni eve girmeyin diye cünkü oda hep kötü tecrübe edinmis bu konuda. Onu dinlememem bize pahaliya patladi resmen.Rabbim hep iyilerlen karsilastirsin
Ev sahibiyle arkadaş olmazsanız sorun olmaz, herzaman mesafenizi korumalısınız, birlikte zaman geçirmeyin yüz göz olmayın. Benimde kiracım var ve aynı apartmanda oturuyoruz, çocuklarımız aynı kreşe gidiyor, mesafeliyiz, gerekmedikçe birbirimize gitmiyoruz, ama çocuklar genelde birlikte oynuyor