- 19 Temmuz 2021
- 76
- 21
- 38
- 37
Çok acil tecrübelerinizden faydalanmaya ihtiyacım var hanımlar.Şuan ara katta oturmaktayım alt komşuyla kavgalıyoz terbiyesiz pisliğin teki tam anlamıyla.Üst kattakş desen ne gece ne gündüz gürültüsü bitmez sinir hastası oldum artık bırada.Bu sinirim çocuklara da yansıyor uykusuzluk çok yordu beni.Çocuklardan değil gürültüden yatamıyorum her neyse sorum şu ki şuanda acilde semin kat kendine ait bahçesi olan bir ev buldum.Gittim baktım 6 aydıe oturulmuyor küf namına bişey göremedim boyasız olmasına rağmen.Korkum pis su basması böcek ,tuvaletten fare çıkması vs.Kedileri severim bakarım da ama onlar da sineklik düşmanı sanırım.Ama çocuklarımı da artık dur yapma etme diye kalplerini kırmadan büyütmek istiyorum.Ben de bir huzur istiyorum.Zemin katı tercih etmek çok mu kötü olur.Çocuklar illa koşuyor gürültüsü oluyor kimseyle uğraşmak istemiyorum.Deneyimleriniz varsa acilinden almak isterim ki hemen gözümü karartıp taşınıcam bu lanet olası yerden nefret ettim çünkü.Bundan daha kötü olalir mi bilmeyorum.Site içi havuzu da varmış çocuklar için iyi olur dşyorum ama diğer olumsuzluklar kafamı kurcalıyor.