Ev tasırken mutfak sorunu.

Tezgahta seyyar vallah.
Burada tüpte bulamam ki:KK43:mecbur dısarıdan halledicem..
Keske yatıp kalkıp yeni evimde olsam of cok zor lanıcam
Kıyafet, havlu, çarşaf vs.
Katla katla battal boy çöp poşetlerine koy. Üzerine de etiketle, benim kıyafetlerim. eşimin kıyafetleri gibi gibi
Ben en son koli bulamayıp ve pilim bitince böyle yapmıştım daha kolay oldu
Kolilere de kırılacakları eklersin
Hiç tezgah taşımadım onu bilmiyorum, çok enteresen geldi

Konserve yaparsanız buzdolabında bir ay kadar dayanır. Çorbalar, bakliyatlar, bazı sebze yemekleri yapabilirsiniz bu şekilde. Açınca yeni yapılmış gibi oluyor.

Bu ayin sonunda tasinmaya basliyorum insAllah.
Sorunum ise;benim yasadıgım ülkede mutfak dolaplarını falan her gecdigin eve tasıyorsun,evlerde mutfak olmuyor,kendi mutfagını götürüyorsun..

Cocuklarla ilk tas inmam.
3ve4,5yaslarındalar.

Simdi mutfak önce gitse ben burada mutfaksız kalacagım,öyle bir iki güne hallolacak sey degil malesef,
Once diger esyaları tasınsa,mutfak burda kalsa daha, orada mutfaksız kalacagım yine...
Tek olsak dısardan yeriz tamam ama bebeklerim??
Ben nasıl halledicem bu isi bilmiyorum,fikri olan yazsın.

İkincisi,ev tasırken ne gibi tüyolar verebilirsiniz kolaylık acısından,naklıye yok.Esyaları ben toplayacagım.

ben bu olayı biliyorum yurtdışında. ancak aynı gün hepsini taşısanız? aynı gün sular takılsa yeter. iki günlük yemek/sandviç yaparsınız olmaz mı?

ben bu olayı biliyorum yurtdışında. ancak aynı gün hepsini taşısanız? aynı gün sular takılsa yeter. iki günlük yemek/sandviç yaparsınız olmaz mı?
Sadece mutfagın hallolması mak,2gün sürer canım ya,ayrıyetten diger giysi vs dolapları yeniden kurulacak imkanı yok bir güne. 1haftaya anca giderim :(

jya bikaç gün hazır ya da kolay şeyler takılsanız bence sorun olmaz, çocuklar da çok küçük diilmiş. sandviç, tost, pizza... çocuklara da bonus olur:KK53: olmadı ocağı kurup bi çorba yapıverirsiniz.

ev taşımak bi yandan ii bi yandan kötü bişey. fırsat bu fırsat çoook büyük bi temizlik olmuş oluo genel anlamda, bütün fazlalıklardan kolilerken ve de yerleştirirk n kurtulun mesela. taşınmanın en sevdiğim kısmı:KK49:
bi dee ben bu konularda biraz psikopatımdır herşeyin kutusu vardır zaten onları hoop alır taşırım mesela kırtasiye kutusu, sağlık kotusu, elektronil kutusu... gbi kullanırken de taşınırken de çok çok pratik oluo, kıyafet ve çekmeceleri de yine karıştırmadan herşeyi kendi kolisi olarak doldurup yazmak lazım, şifonyer, konsol, gardrop, banyo vs gbi. taşınırken her koli ait olduğu odaya bırakılır ordan da pıt pıt raflaraaa:KK76:

Dolap filan neyse de tesisat falan nasıl oluyo, gider boruları şu bu, değişikmiş, arkadaslara katılıyorum ama ben olsam dışardan söylerim sana da mola olur bikaç gün
Tesisat var canım, burada tezgazlar tahta oluyor her eve gecerken yeni alıyorsun lavabo ile birlikte.
Ben dısardan yerimde bebeklerim icin dısardan saglık lı degil su ana kadar dısarıdan hıcbısey yemediler hasta bile olabilir ler mide alısık degil.Buradaki bir arkadasın önerisi ile sandvic yap maya Karar verdim ins

Bu ayin sonunda tasinmaya basliyorum insAllah.
Sorunum ise;benim yasadıgım ülkede mutfak dolaplarını falan her gecdigin eve tasıyorsun,evlerde mutfak olmuyor,kendi mutfagını götürüyorsun..

Cocuklarla ilk tas inmam.
3ve4,5yaslarındalar.

Simdi mutfak önce gitse ben burada mutfaksız kalacagım,öyle bir iki güne hallolacak sey degil malesef,
Once diger esyaları tasınsa,mutfak burda kalsa daha, orada mutfaksız kalacagım yine...
Tek olsak dısardan yeriz tamam ama bebeklerim??
Ben nasıl halledicem bu isi bilmiyorum,fikri olan yazsın.

İkincisi,ev tasırken ne gibi tüyolar verebilirsiniz kolaylık acısından,naklıye yok.Esyaları ben toplayacagım.
Nekadar sürer dolabın kurulması. Birde olduğunuz su an ki yerde komsunuz varmı. Varsa buz dolabınızın dondurucusuna cocuklar için yemek yapıp koyun. Fırında ısıtın. Eğer fırın dolaplar ile gitmeli ise komsunuz da ısıtın. Bence ilk dolaplar gitmeli yoksa zor yerlesilir

Bir şey soracağım biz de yakın zamanda taşınacağız, bu kolileri nereden temin edebiliriz. Ama bu konuda biraz hassasım sıfır olması lazım bu kolilerin. Satılıyorsa alcam :)

Bir şey soracağım biz de yakın zamanda taşınacağız, bu kolileri nereden temin edebiliriz. Ama bu konuda biraz hassasım sıfır olması lazım bu kolilerin. Satılıyorsa alcam :)
Ben marketten aldım cok saglam,mutfak esyaları icin.

Peki kıyafetleri nasıl taşıyacaksınız? Gidince bir de onları yıkamakla uğraşmak istemiyorum da.
Ben okadar titiz degilim ya,onlarıda battal çöp posetlerine veya kutulara koyarım herhalde:KK70: .Sanada cok kolay gelsin zor iş vesselam su tasınmak

Cidden cok sacma birseymis ama. Hic duymamistim bundan daha önce. Ne diyim, bol sanslar :KK53:

Ve umarim yeni evinde huzur ile mutluluk ile yasarsiniz:KK36:
Türkise de her evde ev bos olsa bile mutfak oluyor demi?
Okadar büyük nimet ki ah!insalah amin herkes evinde hzurlu olsun

Şimdiden allah kolaylık versin. Çocukların ek gıda bebekleri gibi çok da küçük değiller bir iki gün aynı yemek ve dışarıdan yemekle idare edebilirsin bence.

Biz de taşınacağız bir yaşında kızım var. Mutfak dolaplarını önce göndereceğim, her şey hazır olsun. Göndermeden evvel yemeğimi bol yapıp saklayacağım. Onları yeriz..
Yetmez bozulursa vs dışarıdan takviye yapacağım.

Taşındığımda mutfak hazır olsun istiyorum. Önceden göndereceğim. İşte böyle:)

Back
X