- 23 Ocak 2016
- 40
- 25
- 88
- 30
Allahım bi de balkon varRutin işlerimi yapıyorum. .
Çamaşır bulaşık süpürge sil toz. .
Lavabo banyo yıkıyor ..
En son Balkonu yıkıyorum. .

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahım bi de balkon varRutin işlerimi yapıyorum. .
Çamaşır bulaşık süpürge sil toz. .
Lavabo banyo yıkıyor ..
En son Balkonu yıkıyorum. .
O huri bana da bi el atsın ne olurbekliyorum mesela bengökten bir huri insin ütüleri yapsın diye..
Allah kolaylıklar versinBenimde bi oğlum var sabah uyuyo ona kadar bnde uyuyorum ogleden sonraya kalıyo hep islerim günde bitiyo bu sefer erken kalkan yol alır da sabah süpürge açamıyorum uyuyo diye bu kez işlerim yetismiyo
Evet haklısın aslında :) ama sureklı utu masasını ac kapa olmuyo mu bu? seferBiriktirmeden yapmak benim en büyük sırrım.
Bazıları çamaşır günü yapar, gün boyu makina durmaz. Ben biriktikçe çalıştırıyorum. Hele ütü aman Allah'ım dağ gibi yapanlar sıkılmıyor mu?
1 tane bile olsa kuruduktan sonra ütülerim. Bekler halde görmek gerer beni.
Her gün temizlik yapmak zorunda değilsin ki. Genel olarak neler lazımsa onu yaparsın.
Sakın haaa insanların işleri güçleri olduğunu düşünmeyin zaten...Ve yeni üyeliklerde konuyu açıp kaybolan konu sahibine bakışım tekrar eski halini alırr,elimde değill...
Amin cumlemize:)Allah kolaylıklar versin![]()
ahhh ben de çok istiyorum bu hayalleri bi hün gerçek olur mu dersinizsabah namazından sonra uyumuyorum elim sürekli evin üzerinde.çalıştığım için genede yeterli olmuyor.ama çoook isterdim çoook ben işe gidince eve biri girsin silsin süpürsün ocağa iki kap yemek koysun bende akşam gelince yiyip içim çayımı laıp koltuğa geçem.hayaller paris gerçekler anadolunun kucağı.![]()
SüperHaftanın ilk günü evi topla süpürge çek yerleri sil. 2.gün evi detaylı toplarsın makineyi açar çamaşır asarsın. Bulaşıklar içinse makine yoksa tabakları üst üste bardakları yanyana kaşıklarıda bi tabağın içine koyarsan yıkamak zor gelmez. Evin toplu olursa hiç bi sıkıntın olmaz. Banyoya gelirsek tuvaletin lavabonun yanına yani elinin yetişeceği yere (evde küçük çocuk yoksa eğer) temizlik malzemesi koy her gittiğinde temizlersin gerekirse haftada 2 kez bi güzel yıkarsın. Annenize geçmiş olsun sizede kolay gelsin...
Sakın haaa insanların işleri güçleri olduğunu düşünmeyin zaten...![]()