• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temizlik Tüyolarımız

albatroza

no more bdv
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2022
6.755
12.613
198
Merhaba hanımlar☘️ Temizlik tüyolarımızı paylaşsak, akıl akıldan üstündür, birbirimize faydamız olur. Pratik fikirlerinizi duymak isterim☘️
Benim bir kaç tüyom var:
-Temizliğe başlayacağımda, öncelikle makineye çamaşır atıyorum. Makine yıkarken eve deterjan kokusu yayılıyor, bu beni gaza getiriyor
-İlk olarak en temiz ve iş gerektirmeyen odadan temizlemeye başlıyorum. Böylece ilk oda kolayca bitmiş oluyor. Temizlik hızlı bitiyor hissi veriyor ve motive oluyorum.
-Lavaboları her gün kullanım sonrası yıkıyorum, lavoba kenarlarında bezim ve kireç gidericim hazır oluyor hep.
-Aynı şekilde duşakabinde ve tuvaletlerde de oralara ait sprey temizleyiciler var. Kullanım sonrası fısfıslayıp yıkıyorum hemen.
-Tezgahta bulaşık biriktirmeden direkt makineye koyuyorum.
-Gece evi şöyle bi toplayıp öyle yatıyorum.
-Gerekirse yapacağım işleri not tutuyorum.

Merhaba hanımlar☘️ Temizlik tüyolarımızı paylaşsak, akıl akıldan üstündür, birbirimize faydamız olur. Pratik fikirlerinizi duymak isterim☘️
Benim bir kaç tüyom var:
-Temizliğe başlayacağımda, öncelikle makineye çamaşır atıyorum. Makine yıkarken eve deterjan kokusu yayılıyor, bu beni gaza getiriyor
-İlk olarak en temiz ve iş gerektirmeyen odadan temizlemeye başlıyorum. Böylece ilk oda kolayca bitmiş oluyor. Temizlik hızlı bitiyor hissi veriyor ve motive oluyorum.
-Lavaboları her gün kullanım sonrası yıkıyorum, lavoba kenarlarında bezim ve kireç gidericim hazır oluyor hep.
-Aynı şekilde duşakabinde ve tuvaletlerde de oralara ait sprey temizleyiciler var. Kullanım sonrası fısfıslayıp yıkıyorum hemen.
-Tezgahta bulaşık biriktirmeden direkt makineye koyuyorum.
-Gece evi şöyle bi toplayıp öyle yatıyorum.
-Gerekirse yapacağım işleri not tutuyorum.
Çok iyi ya😃 Ben olsam o ilk maddeyi yapınca, yani makineye çamaşır atınca "artık yeterince iş yaptım!" deyip sıyrılırım işin içinden! 😂

Back