- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.479
- 1.123
- Konu Sahibi heyecandorukta
Yalnız olmaz kiiii :)) konumu bulmuş gelmişş hoş geldin canımcım mm
ben varım diyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba
ben 1,5 yılllık evliyim.. evlliğimin ilk zamanlarda çok zorluk çektim.. sonrada alıştım...
eşimle beraber gelirdik eve.. şimdi eşim mesaide kaliyor.
o halde eve gelir gelmez dinleniyorum.. 5 dk felan..
sora mutfaga girişiyorum.. yemek yapıyorum soframi hazirlaniyorum..
eşim geldiğinde sofra hazir olur.. yarim saatlik..:)
yemegi bitirdikten sora bulaşıklari makineye atiyorum. 3 günlük.. zaten iki kişiyiz anca yetiyor.
ondan sora iş yapmıyorum.. dinleniyorum..
haftasonum tatilim oluyor.
cuma akşamdan çamaşirlari makineye atiyorum.. (işten gelir gelmez) iki çamaşir çalıştrıyom bazen üç..
cumartesi günü sabah eşimi işe yolladiktan sora çamaşirlarimi dişariya asiyorum..;
sora yataklari düzenliyorum. evi süpürmeye başliyorum.. her yeri.. bi de siliyorum.. her odayi kontrol ediyorum.. bide banyo-wcyi de temizlerim. öğlene kadar yapıyorum bu işi..
ardindan annem geliyor bana... oturuyoz işde:) bazen annemle iş yaptığımda oluyor. :)
en sevdiğim şey. iki aileyi bizim evde toplaşmak..:) kalabalık oluyor ki seve seve hizmet ederim:)
pazar günü de iş yapmam.. çünkü pazar günü eşimin izin günü bi yere gezmeye gideriz yada evde vakit geçiririz:)![]()
saolun çok şükür oturduk.. ilk başlarda düzen oturmasi zordu.. yeni yeni oturdu daha alışıyor insan..Ne güzel bir düzen oturmuş :) Ama sizin avantajınız eşinizin mesaiye kalması ve cumartesi çalışması. Benim Eşim şu an askerAma buradayken de biz sabah birlikte çıkıp akşam birlikte giriyorduk ve cumartesi pazar tatildi. İkimizde fazlasıyla keyif düşkünü olduğumuzdan mütevellit işler kalıyordu :)
5 aylık sürecimizi bende işleri rutin halde yoluna koymaya biriktirmeden iş yapmayı öğrenmeye büyük işler de ise görev paylaşımı oluşması için taktik geliştirmeye çalışacağım :)
Kalabalık aile olayını bende çok seviyorum ama daha çok annemlerdebiz oraya gidelim istiyorum genellikle bu şekilde ilerliyor bizde :)
Mutluluğunuz daim olsun![]()
saolun çok şükür oturduk.. ilk başlarda düzen oturmasi zordu.. yeni yeni oturdu daha alışıyor insan..
eşimin bi gün tatil varsa hiç iş yapma derim bütün gününü eşine ayir ben öle yapıyorum.
gerisi temizlik işler bahane zaten iş yapan bitmiyor![]()
ben çalışıyorum zaten memur olarak..Yapacağız bakalım bir şeyler :) Hedefim hafta içi düzeni sağlayarak haftasonunu kendimize ayırmak![]()
ben çalışıyorum zaten memur olarak..
cumartesi pazar tatilim var.
eşim işci cumartesi çalışıyor.. pazar günü evde oluyor onu da bana ayırıyor:)
ne yapcak işde bi gün temizlik işlerim oluyor her çalışan bayanin hali nedir bilmiyorum. çok zor bi de bebek yok daha olsa düzen bozulur
Yapacağız bakalım bir şeyler :) Hedefim hafta içi düzeni sağlayarak haftasonunu kendimize ayırmak![]()
kızlar bende bu dertten muzdaribim eşimle ilk evlendğimde çalışıyordum gayet güzel temizlik ymek ortaklaşa yapıyordum. sonra 1 sene evde boşta kaldım tabi herşeyi kendim yaptım çorabını dahi sepete ben attım.. sonra işe başladım ve hamileyim şuan anca eşime dha evi dağıtmamasını anlatıyorum yere eğilmem zor oluyor dyorum dağıtma beni yorma, sadece yemeğe yardım eder çünkü ev dağıldığında annem temizlemeye gelir eşimde anneme güveniyor fakat ben anneme yük olmak istemiyorum temizlkçi tutsam kırılır anneme bişeyler alsm istemez karşılık istemez bende mahcup kalırım... neyse eşim yemek yapmaya yardım edyor ve bnu bana yardım olarak görüyor bulaşığa asla elini sürmez çok hastaysam misafir gelcekse sürüge yapar onun dışında evi b*k götürse umrunda olmaz.. bende temiz olsun düzen olsun isterim ama bizm TÜRK TOPLUMUNDA EV DAĞINIKSA SUÇ KADININDIR MALESEF ÖYLE BİR YARGI OLDUĞU İÇİN TEMİZLİK BİZE ZİMMETLENMİŞ GBİ VE EŞİM BNU YAPMAK ONUN DEİL BENİM GÖREVİMMİŞ DÜŞÜNCESİNDE BENDE ÇALIŞIP PARA GETRYORUM O GÖREVDE SENİN BENDE SNA YARDIM EDYORUM DEDİĞİMDE CEVP: BEN EVİ GEÇİNDİRİRİM AMA ANCA KITKANAT HER İSTEDİĞİNİ ALAMAZSIN SEN KENDİ İSTEDĞİN RAHAT HAYAT İÇİN ÇALIŞIYOSUN DER SANKİ BEN RAHAT EDERKEN O ZORLUK ÇEKİYOR...
Konu devam ederse bende de tam destek kuzum....![]()
ayyy yeni konu süper takipteyimCanımcımmmmAma konu burada olsa da daha kapsamlı bir yeni konu ile bu sefer düzen ve plan ile dönüyorum
![]()