Ev temizliği ni nasıl yapıyorsunuz kızlar

Sermin3694

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2016
1.368
391
123
35
Kızlar nasıl yapıyorsunuz ben çok zorlanıyorum

Canım bünye meselesi ben çok şükür o kadar zorlanmıyorum henüz. Tabi detaylı temizlik değil. Hafta bir iki kez sil süpür işi. Zorlanıyorsan bi yakınından eşinde falan yardım al. Yorma kendini.

Canım bünye meselesi ben çok şükür o kadar zorlanmıyorum henüz. Tabi detaylı temizlik değil. Hafta bir iki kez sil süpür işi. Zorlanıyorsan bi yakınından eşinde falan yardım al. Yorma kendini.
Canım çalışıyorum 6 gün bazen 5 gün oluyor o arada ev işi çok yoruyor işte okadar yorulmuyorum

Çok mu hassasim diye düşünüyorum bazen ama gerçekten ev işinde çok zorlanıyorum okadar gün çalıştığım için o gün mu zor geliyor

Ben daha yeni olmama rağmen hiç bişey yapamıyorum çamaşırları bile eşim astı dün gece baş dönmem bulantım olduğu için sürekli yatıyorum :110:

Çok mu hassasim diye düşünüyorum bazen ama gerçekten ev işinde çok zorlanıyorum okadar gün çalıştığım için o gün mu zor geliyor
Çalışıyormuşsun canım çok normal öyle olması enerjimiz git gide azalıyor hem ev hem iş tabiki zor olur sende bi anormallik yok bence gayet normal

Çalışıyormuşsun canım çok normal öyle olması enerjimiz git gide azalıyor hem ev hem iş tabiki zor olur sende bi anormallik yok bence gayet normal
Kendimi çok kötü hissediyorum canım perdelerim evim böyle tertipli düzenli olmuyor hiç çok geriliyorum :(hiç elim degmiyor

Ben yeni hamileyim ama yapmiyorum esim yapiyo haftasonu. Ben toz aliyorum sadece. Camasir yikiyorm yemek yapiyorm bulask yikiyorm ama süpürge fln yapmiyorm kasigim agriyo cnku zorlayinca bende korkudan temizlikten sogudum :) hamile degilkende beraber yapiyodk zaten esimle sağolsun :) 2 lafimdan biri ben hamileyim :D

Bende basindan beri hic yapmadım hep esim yapti. Ilk zamanlar dusuk korkusuyla yapamadim sonrasindada denedim karnima agri girdi korktuk. Hic riske atmaya gerek yok bence

Kim dedi temizlik yapıyoruz diye :-) yapmıyorum annem kayınvalidem arda gelip yapıyor eşimde süpürüyor elinden geldiğince :)))

:-):-) ben sok oldum ;-)ne kadar da cokmusuz eğil kalk olcak diye aklım gidiyor benimde evine misafir gelecek diye korkuyorum yani aldı başını gidiyor nasıl üstesinden gelceksem bakalım

:-):-) ben sok oldum ;-)ne kadar da cokmusuz eğil kalk olcak diye aklım gidiyor benimde evine misafir gelecek diye korkuyorum yani aldı başını gidiyor nasıl üstesinden gelceksem bakalım
Boşver canım yaa. Şimdi çok daha önemli önceliklerimiz var. Zamanı gelecek nasıl olsa yine. Şimdilik anne kayınvalide eş yardımıyla idare edicez :)

Eşim sağolsun hayrına sevabına hafta da bir siler süpür wc falan yıkar :D gerisi yine bendeee. Malumm Birtane daha velet olunca yapmak zorunda kalıyorsun. Şimdilik zorlanmıyorum daha küçük olduğu için ama karnım büyüdüğünde ne olur bilmiorum

Kızlar nasıl yapıyorsunuz ben çok zorlanıyorum
22 günlük bebişim var, hala yapmıyorum :D ziyarete gelen anne abla arkadaşın eline bez verip silin süpürün diyorum :D allahtan annem yanımda :D bence çok rahatsız edici bir pislik yoksa koyverin gitsin.. mutfak ve tuvalet dışında çok fazla takmadım, takmıyorum, hatta 40ımdan sonra annem gidecek ve yemek ırt zırt çok da takmayacağım :) zaten emzirmeden vs.den kalan 15 dakka ayırsam anca duş alabiliyorum şu sıralar :)

Back
X