- 29 Ekim 2016
- 1.368
- 391
- 123
- 35
- Konu Sahibi Sermin3694
Kızlar nasıl yapıyorsunuz ben çok zorlanıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım 31. HaftamHamileykenmi
Canım çalışıyorum 6 gün bazen 5 gün oluyor o arada ev işi çok yoruyor işte okadar yorulmuyorumCanım bünye meselesi ben çok şükür o kadar zorlanmıyorum henüz. Tabi detaylı temizlik değil. Hafta bir iki kez sil süpür işi. Zorlanıyorsan bi yakınından eşinde falan yardım al. Yorma kendini.
Çalışıyormuşsun canım çok normal öyle olması enerjimiz git gide azalıyor hem ev hem iş tabiki zor olur sende bi anormallik yok bence gayet normalÇok mu hassasim diye düşünüyorum bazen ama gerçekten ev işinde çok zorlanıyorum okadar gün çalıştığım için o gün mu zor geliyor
Kendimi çok kötü hissediyorum canım perdelerim evim böyle tertipli düzenli olmuyor hiç çok geriliyorumÇalışıyormuşsun canım çok normal öyle olması enerjimiz git gide azalıyor hem ev hem iş tabiki zor olur sende bi anormallik yok bence gayet normal
YapmıyorumKızlar nasıl yapıyorsunuz ben çok zorlanıyorum
Boşver canım yaa. Şimdi çok daha önemli önceliklerimiz var. Zamanı gelecek nasıl olsa yine. Şimdilik anne kayınvalide eş yardımıyla idare edicez :)ben sok oldum ;-)ne kadar da cokmusuz eğil kalk olcak diye aklım gidiyor benimde evine misafir gelecek diye korkuyorum yani aldı başını gidiyor nasıl üstesinden gelceksem bakalım
ben simdiden zorlaniyorum ama dinlene dinlene hergun bi oda inanki:))Kızlar nasıl yapıyorsunuz ben çok zorlanıyorum
22 günlük bebişim var, hala yapmıyorumKızlar nasıl yapıyorsunuz ben çok zorlanıyorum