Ev temizliği ni nasıl yapıyorsunuz kızlar

22 günlük bebişim var, hala yapmıyorum :KK70: ziyarete gelen anne abla arkadaşın eline bez verip silin süpürün diyorum :KK70: allahtan annem yanımda :KK70: bence çok rahatsız edici bir pislik yoksa koyverin gitsin.. mutfak ve tuvalet dışında çok fazla takmadım, takmıyorum, hatta 40ımdan sonra annem gidecek ve yemek ırt zırt çok da takmayacağım :) zaten emzirmeden vs.den kalan 15 dakka ayırsam anca duş alabiliyorum şu sıralar :)[/QUOTE
Böyle temizlik hastası falan biri değilim takıntılı değilim canım ama tullerimm toplanınca siyah duruyor mesela kafama dert ediyorum izne ayrılınca ufak ufak yaparım belki umutsuz vakayim

S Sermin3694 olsun canım ya ne olacak takma kafanı boşver :) benim de öyleydi, eşim işinden dolayı çok gece yanımda olamadı, annem doğuma 1 ay kala geldiydi hemen her şeyi yaptırdım yani sağolsun.. doğuma yakın gelen akraba arkadaş vs. fırsatları kaçırma derim :D sonuçta yabamcı değiller :)

S Sermin3694 olsun canım ya ne olacak takma kafanı boşver :) benim de öyleydi, eşim işinden dolayı çok gece yanımda olamadı, annem doğuma 1 ay kala geldiydi hemen her şeyi yaptırdım yani sağolsun.. doğuma yakın gelen akraba arkadaş vs. fırsatları kaçırma derim :KK70: sonuçta yabamcı değiller :)
Aynen canım artık haftaya işi birakcam bakalım sonra nolcak hayırlısı olsun kafaya takılacak dert değilde insan ister istemez dudunuyor

Back
X