EV TEMIZLIGI

Kızlar malesef son zamanlarda sıkıntım derdım bu Allah daha buyuk dert vermesın .. Sabah gec kalkıyorum ve gercekten cok yorgun oluyorum . Gozum satte televızyon ızlıyorum ha kalktım ha kalkacam derken evın ısı kalıyor.. :KK43: bu durum benım zoruma gıdıyor esımı sız dusunun. Bır de esım bırsey dedıgınde onunla sozlı dalasa gırıyorum.. Ne bılım usenıyorum su son zamanlarda :KK43: tavsıyelerınız veya benımle yanı durumda olan var mı kı acaba :KK43:
kesinlikle mevsimlede alakasi var bende oyleyim yerimden kalkar Halim Yok Ama kendimi zorluyorum bu gelen olsa felan diye birde minik kizim var oda ayri dert dolaplari doker komidinden ic camasirlarini mutfaktan tencereler inan bitmis durumdayim arkasini toplamaktan yedigi seylerI koltuk altlarina atar birde yedi bucuk aylik hamileyim kasiklarim felaket demeM O ki biraz kendini zorla durumun benden daha iyidir muhtemelen vucudunu dinleme cunku ona kalsak yataktan cikamiycaz

Allah razı olsun canımm :) benı dusınup sormussun . Gercekten laflı dalasla kalıyor . Hatta haksız oldugum halde kendımı haklı cıkarıyorım ben :KK43: ayy valla baakın sımdı yanı uyandım valla delırecem :KK43: vıtamınelerı doktor tavsıyesı almadan kullansam nasıl olur arkadaslar ? Q Queen of the North

Ezbere kullanma derim bu hafa ici git baktir,belki anemiye bagli halsizliktir kan damlasi alman gerekir o nedenle doktor önerisi iyi olur

Back