Ev terliklerimiz(resimli)

bersu

Nirvana
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2007
1.166
3
681
Hatay
ev terliklerimizin resimlerini burdan paylaşabiliriz.:sm_cool:Baktım bir bu kalmış paylaşılmayan...Ben bizimkilerin bir kısmını ekliyorum iyi-kötü,taze taze çektim resimleri......:1hug:a.s..

:1ninca::1ninca::1ninca:
kk da büyük eksiklikti doğrusu terlik konusu
bu eksikliği kapatmışsın tebrik ederim kaydirigubbakcemile3

sanırım üstten alta doğru geldikçe terliklerin eskimiş ben 1 tane kullanıyorum misafir dışında sevmem öyle doldurayım terlikleri evime kalabalık paylaşım için tşkler yinede

benım ev terlıkım yok apla
baa 37 no olanı yolla

Çoğu 37 zaten böcüğüm.Göndereyim sana..

sanırım üstten alta doğru geldikçe terliklerin eskimiş ben 1 tane kullanıyorum misafir dışında sevmem öyle doldurayım terlikleri evime kalabalık paylaşım için tşkler yinede

Canım misafir çok geliyor bize o yüzden eskimesi de,çok terlik olması da normal....Yorumun için teşekkür ederim...O eski görünen annemin yaklaşık günde 15 saat giydiği terlik,içinde parmak izi olan.:roflol:Bel problemi var ortopedik giymek zorunda,bir tek onla rahat ediyor.Her sene eskidikçe aynısından bir tane alıyoruz anneme..:kedi:

:1ninca::1ninca::1ninca:
kk da büyük eksiklikti doğrusu terlik konusu
bu eksikliği kapatmışsın tebrik ederim kaydirigubbakcemile3

ne kıskanıyon kızım senin yok diye alla allakaydirigubbakcemile3

satın alsam yenı alırım nan kılot garusu
hedıye ıstıyomm sıyah kurdelalı olanı
gösterıp elletmez sımdık bu

gule gule gıysınler

ne kıskanıyon kızım senin yok diye alla allakaydirigubbakcemile3

:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

satın alsam yenı alırım nan kılot garusu
hedıye ıstıyomm sıyah kurdelalı olanı
gösterıp elletmez sımdık bu

gule gule gıysınler

çok yüzsüz çıktın böcük danası
insan bi çok beğendim benimde yok ki ay özendim falan der direk yolla der mi :roflol::roflol:

bersum bi bu kalmıştı hakkaten yaaa :roflol:
eğer konun ben eve gidene kadar yaşamını sürdürmeyi başarırsa hayatta kalırsa söz ev terliğimin resmini ekleyeceğim :lepi: :roflol: :roflol:

bersum bi bu kalmıştı hakkaten yaaa :roflol:
eğer konun ben eve gidene kadar yaşamını sürdürmeyi başarırsa hayatta kalırsa söz ev terliğimin resmini ekleyeceğim :lepi: :roflol: :roflol:

Canım seninkileri de bekliyoruz...Fikir alırız birbirimizden:roflol:

Yanlış anlaşılma olmasın diye giyip de çekmedim ayakkabılığa koydum çektim...kaydirigubbakcemile3

çok komiksin sabah keyfim yerine geldi tatlım bende merak ediyorum kaç tane daha terlik göreceğiz bende 1 tane terliğim var ekleyim bari

Ben evimizdeki terlikleri ekledim.Benim giydiğim de bir tanedir.O da ayağımda şimdi.Seninkini de bekliyoruz dermancım.

Canım seninkileri de bekliyoruz...Fikir alırız birbirimizden:roflol:

Yanlış anlaşılma olmasın diye giyip de çekmedim ayakkabılığa koydum çektim...kaydirigubbakcemile3

tamam canım bu konuda fikir alışverişi yaparız
peki ben gelin çarşısında alınan tüylü terliklerimi, erkek terliklerini, annemin ve halamın bende ki terliklerini, diğer bayan terliklerini hepiciiiğini çekip göstersem bana görgüsüz derler mi akannehir kaydirigubbakcemile3
ben de giymeden çekerim o zaman kimse yalnış anlamaz naniknanik sırnaşık şey

bersu şaka maka forma ilgi artı baksana herkes merak edip bakıyor

Pasaklım tüylü dedin de ben o terlikleri çok seviyorum gündelik değil de:kedi:.Geceliğin altında şık durur,bak aklıma getirdin çarşıya bir bakayım.zemuszemus

bersu şaka maka forma ilgi artı baksana herkes merak edip bakıyor

Canım herkese açık topiğimiz gelsin buyursunlar....Kışlıkları da eklerim bir ara....

bersum maşallah ..bende kk da bişi eksik diyodum hah işte bu bu yoktu kız..delikafadulden
nekadar çok terlin var kız .akannehir.baban terlikçimi yoksa...
:jeyyar:

maşallah terlikçi dükkanı gibisin bersucum

Sağol canım.Benim giydiğim hep bellidir...Bunlar misafire verdiklerimizin bir kısmı...Öyle ahım şahım değil ama paylaşayım dedim...şakkıdı

bersum maşallah ..bende kk da bişi eksik diyodum hah işte bu bu yoktu kız..delikafadulden
nekadar çok terlin var kız .akannehir.baban terlikçimi yoksa...
:jeyyar:

Yok zemusum babam terlikçi değil ama bize terlik dayanmıyor misafirden.:roflol::roflol:Bir de burası sıcak memleket olduğu için mantar vs.. fazla olabiliyor o yüzden sık sık yıkıyoruz dayanmıyor terlik....:ecrin_bebek:Senden de paylaşım bekliyorum canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…