• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi ev tipi ana kucagi gerekli midir?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

mkncsnf

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2014
32
11
18
Iyi aksamlar hanimlar 26.haftama girdim ilk hamileligim ve tecrubelerinizden yararlanmak isterim. Tiny love 3in1 ana kucagini arastirdim yatar pozisyonda olmasi ve kolik bebekler icin titresimli sallanir olmasi gibi ozellikleri bana cok kullanisli geldi sizce almali miyim 400 lira gibi bi fiyati var pisman olur muyum?

Bence bebek doğunca bebeğinizin isteğine göre hareket edin. Kimi bebek sevmiyor ana kucağını aldığınız gibi kaldırmak zorunda kalıyorsunuz. Bir arkadaşım heves ederek 1500 tlye almıştı ana kucağını ama bebeği ana kucağını sevmediği için 2 kere zorla oturmuş. Deneme amaçlı oturtmak istedim ama benim kızım da sevmiyor içine koyduğum anda basıyor çığlığı bu yüzden almadım ben de. İlk etapta daha çok ihtiyaç olacak şeylere yönlenin bence;)

Etrafimda da yokki deneyebilcegim :/ peki kanguru alinmali mi sizce?

Iyi aksamlar hanimlar 26.haftama girdim ilk hamileligim ve tecrubelerinizden yararlanmak isterim. Tiny love 3in1 ana kucagini arastirdim yatar pozisyonda olmasi ve kolik bebekler icin titresimli sallanir olmasi gibi ozellikleri bana cok kullanisli geldi sizce almali miyim 400 lira gibi bi fiyati var pisman olur muyum?
Etrafimda da yokki deneyebilcegim :/ peki kanguru alinmali mi sizce?
Canim cocuklarin keyfi hicbelli olmuyor benim oglum ne anakicaginda nede kangruda duruyor asiri derecede gaz sancisi var belki ondan sanci gecince belki sever ama suan imkani yok kullanamiyorum bence onlar icin daha erken denemen lazim

Merhaba ev tipi ana kucagi resmen benim kurtaricim oldu. Ama sizin bebis sever mi bilmiyorum.

Marka bilmiyorum Ben tr de ama benim hauck var titreşimli ama bebeklerimin ikiside sevmedi titreşimi pişman oldum keşke sallanan alsaydım diye ama titreşimi açmadan da oturttu oğlumu simdide kızım oturuyor çok rahat ilerde ek gıdaya gecincede rahat rahat orda yiyo püreleri süper oluyor

Bence tiny love alın mama yedırıp gunduz uykularını uyutabılırsınız rahatca bebek büyüdükce diger ana kucaklarına sığmıyor dıye bılıyorm bu bıraz daha genıs yasına kadar sıkıntı yasamazsn 1 yıl kullanabılcegın birsey dogumdan sonra yatarsa alısır şahsen ben almayı dusunuyorum oyalanıp rahat yatabilecegi bi sekılde kullanırsın arkdsm cok memnun kaldı keske daha once alsaydım dıyor sımdi 3 5aylık cocuklar alısmadgı ıcın kucaga alıstıgi ıcın ıcınde durmuyor anneyı istıyor ama dogdugndan ıtıbaren evde kullanırsan alısır

Bende çok araştırıp eşimle bir guzel kavga edip aldırdım tiny love 3 ü 1 aradayı.. oğlum nefret edıyor asla durmuyor onda sallanan bişey alın biz ödünç aldık

Back
X