Doğuma Hazırlık ev tipi anakucağııı!!!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

zeynopd

Guru
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2012
184
43
298
hamişler lütfen yardımcı olun. doğuma bir ay kaldı. aylardır anakucağı arıyorum. ama bebeği uzun süre yatırmak için değil.yatak odasında park yatağımız, kendi odasında da büyüyen mobilya beşiğimiz var. ben sadece gün içinde bebişim uyanıkken yanımda duracağı bir anakucağı arıyorum. hani koltukta yada yerde yatmasın belli bi yeri olsun diye. uzun süre fisher pricein anakucağı ve sallanan sandalyesini araştırdım (Safari Anakucağı ve Sallanan Sandalye) . ilk etapta anakucağı daha sonra sallanan sandalye olabiliyo. yani uzun süre kullanılan bişi gibi geldi. ama nerde sorsam kapalı kutusu var açmıyolar. görmeden de alamıyorum. acaba anakucağı bebeğimi doğar doğmaz yatırabileceğim şekilde mi? kullanan oldu mu?

tiny love de baktım ama en fazla 6-7 ay kullanılabiliyo gibi geldi bana. almışken de uzun soluklu olsun istedim. o yüzden onu eledim.
kraft dondi de güzel anakucağı olarak ama bizim mama sandalyemizde kuzenimizden var. o yuzden o da bana uzun soluklu olmucak

şöyle uzun zaman verim alabileceğim bi anakucağı öneriniz var mı. yada fisher price kullanıp memnun kalan???

sana önerim kraft dondy sallanan beşik olur. yazdığın kadarıyla söylediklerine tam uyan bir ürün. biz herşey için dondyi kullanıyoruz. uyumak istemedğinde salıncak özelliğini açıyorum. yemek için mama sandalyesi oluyor. ninni söylüyor. ben yemk yaparken onun içinde oturuyor. ufak bi kumandası da var onunla herşeyi ayarlayabiliyorsun.

izlemek istersen şöyle bi videosu var Kraft Dondy 5 Beşik - YouTube

dün joker magazasından fisher price anakucagını aldık. baktıklarımın içinde en kullanışlı ve uzun süreli olan oydu. 219 tl idi. düz yatışı uygun. biraz daha kalkıyo arkası. iki durumda da sallanıyor. bide sallanan koltuk oluyor. kullanımı pratik ama oyuncak gibi bişi. umarım kullandığımda memnun kalırım

kraft dondy kullanmayın arkadaşlar ben bebeğimi dondyde kaybettim kızım kemerinde asılı kalıp boğuldu maalesef ...heryere yazmaya calısıyorum 3 tane daha annenin canı yanmış benim gibi aynı şekilde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…