Ev üstüne ev

QueenPi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
222
236
103
Merhaba hanımlaar. Sevgilim müstakil bi evde yaşıyor annesi ve kardeşiyle birlikte. Bu aralar da tutturdu bizim evin üstüne kat çıkacağım diyor. Ben nası olsa şimdilik gücü yetmez hemen karşı çıkıyormuş gibi olmuyum diye inşallah filan dedim çekimser kaldım. Ama eline bi miktar para geçecek yaza doğru öyle olunca iyice şevke geldi. Niyeti kötü değil aslında kendi evimiz olur, hayal ettiğimiz gibi tasarlarız, kira derdimiz olmaz, girişimiz ayrı olur vs diyo ama burda okuyorum ya da çevremde de görüyorum kv ile ne kadar yakınsan o kadar problem oluyo arada. Ayrıca konum olarak biraz uzak ve sapa kalıyor. Bu sebeplerden ötürü ben sıcak bakmıyorum pek meseleye ama onun hevesini de kırmak istemiyorum. Gerçekten altlı üstlü oturmak sıkıntı doğurur mu eğer doğurursa nası vazgeçirebilirim kızlar taktiklerinizi bekliyorum:KK64:

İlk sene olmaz. İlerleyen zamanlarda olur da anne kız gibi olursunuz belki o zaman olur ama en baştan ev üstüne gelirseniz mutlu olma ihtimali sıfır.

Şimdi evet dersen, ileride hayır dediğinde daha problem olur bence. Açık açık buraya yazdığın sebepleri onunla konuş derim ama daha sevgilisiniz, çok söz hakkınız var mı emin değilim.

Merhaba hanımlaar. Sevgilim müstakil bi evde yaşıyor annesi ve kardeşiyle birlikte. Bu aralar da tutturdu bizim evin üstüne kat çıkacağım diyor. Ben nası olsa şimdilik gücü yetmez hemen karşı çıkıyormuş gibi olmuyum diye inşallah filan dedim çekimser kaldım. Ama eline bi miktar para geçecek yaza doğru öyle olunca iyice şevke geldi. Niyeti kötü değil aslında kendi evimiz olur, hayal ettiğimiz gibi tasarlarız, kira derdimiz olmaz, girişimiz ayrı olur vs diyo ama burda okuyorum ya da çevremde de görüyorum kv ile ne kadar yakınsan o kadar problem oluyo arada. Ayrıca konum olarak biraz uzak ve sapa kalıyor. Bu sebeplerden ötürü ben sıcak bakmıyorum pek meseleye ama onun hevesini de kırmak istemiyorum. Gerçekten altlı üstlü oturmak sıkıntı doğurur mu eğer doğurursa nası vazgeçirebilirim kızlar taktiklerinizi bekliyorum:KK64:
Ne kadar uzak o kadar iyi

Merhaba hanımlaar. Sevgilim müstakil bi evde yaşıyor annesi ve kardeşiyle birlikte. Bu aralar da tutturdu bizim evin üstüne kat çıkacağım diyor. Ben nası olsa şimdilik gücü yetmez hemen karşı çıkıyormuş gibi olmuyum diye inşallah filan dedim çekimser kaldım. Ama eline bi miktar para geçecek yaza doğru öyle olunca iyice şevke geldi. Niyeti kötü değil aslında kendi evimiz olur, hayal ettiğimiz gibi tasarlarız, kira derdimiz olmaz, girişimiz ayrı olur vs diyo ama burda okuyorum ya da çevremde de görüyorum kv ile ne kadar yakınsan o kadar problem oluyo arada. Ayrıca konum olarak biraz uzak ve sapa kalıyor. Bu sebeplerden ötürü ben sıcak bakmıyorum pek meseleye ama onun hevesini de kırmak istemiyorum. Gerçekten altlı üstlü oturmak dolum doğurur mu eğer doğurursa nası vazgeçirebilirim kızlar taktiklerinizi bekliyorum:KK64:
Gerçek düşünceni söyle ilerde pişman olmamak adına. Kayınvalide her ne kadar iyi de olsa yakın olmak iyi olmuyor. Ne kadar uzak o kadar iyi.

Taktik yok. “Hayatım konum olarak hayal ettiğim yere çok uzak. Daha merkezde bir yer alalım. Olmazsa kirada otururuz. Hem ev üstüne ev olmuyor gerçekten. Çok tanıdığım var böyle. Sırf yakın oldukları için sorun yaşamışlar.” Bu kadar. İster anlayış göstersin ister görmesin. Açık olun siz sonra çoook açık sözlü olursunuz ama bir ile yaramaz/

Sakın Sakın Sakın Sakın Evet derme , Derken bir sonrakı konun Lanet Kv olur :)

Altı üstü bırak arabayla 10 dk mesafemız ordan yetıyolar yanı düşünnn..

Yeri geliyor kendi annenle bile ayri dusuyor tartisablyorsun ki kayinvalidenlede olablr bu durumlar. Devam ettiremiyecegin bir ise baslamamalisin. He diyorsan ki ben cok uyumlu bir insanim esimin aileside uyumlu insanlar neden olmasn. Yillarca bir arada yasayan insanlar yok mu var. Fakat zaman icersinde bu durumdan skilablrsnz sonrasinda kotu olmaktansa bastan tavrnz ne ise onu belirtmelisiniz.

Acik ol benim ailem ayni binada ayni sokakta yasamaya izin vermez bende istemem ...

Sen istersen kat cik kiraya veririz istedigimiz yerde otururuz dersin

Ev yapana kadar krediyke ev alabilir amaci ailesiyle yasamak

Malesef kızlarımızın sorunu bu. Baştan tamam diyorsunuz sorun olmasın diye sonra olmaz deyincr adamlar sorun yapıyor. Baştan desenize ne saçmalıyorsun ne kat çıkması bana sordun mu diye.
Direk olumlu Bi şey söylemedim aslında kısmet filan dedim çünkü pek imkanı yoktu. O da hoba ben ev yapıyorum demedi fikir aldı hayallerini anlattı hevesli görünce kırmak istemedim o an sadece. Emine boyuna yeni yeni düşünüyorum.

İlk sene olmaz. İlerleyen zamanlarda olur da anne kız gibi olursunuz belki o zaman olur ama en baştan ev üstüne gelirseniz mutlu olma ihtimali sıfır.
Bende böyle düşündüm aslında önce kendimize ait ayrı bi ev ayrı bi düzen oturtalim. Sonra sen yine yap illa istiyosan hayalindeki evi yazları kalabiliriz orda bahçeli filan zaten bağ gibi bi öneri sunabilirim.

fırtına iz kamiiiiink :işsiz:

Kabul etme.
Bunun taktigi yok.
Acikca soyle ben orda oturmak istemoyorum..de

Illa yapacaksa yapsin ev kiraya verirsiniz bunu da soyle

Neden, bu düşüncenin nesi kötü? Ben bu yönden sıkıntı görmedim fikirde günümüzde geçim kolay değil herkes için.
Yaşanacak sorunları, yaşanmış sorunları bir okuyun burada.
Aile kurmak isteyen insan bağımsız olmalı.
Öyle bir an geliyor ki azıcık aşım kaygısız başım moduna geliyorsunuz.
Oğluyla aynı yatakta uyuyanlar,oğlunu hala emzirmeye kalkanlar,karın beni senden kıskanıyor diye saçmalayanlar,her öğünü beraber yemek zorunda bırakanlar.Doğum günleri özel günlerde evlilik yıldönümlerinde,sevgililer gününde oğluyla olmak isteyenleri hiç mi okumadınız?
Kendi misafirini sırf aynı binada diye gelininde ağırlayanlar,tüm işleri ona yaptıranlar.
Sürekli bir arada olunduğu için yüz göz olmalar falan hiç mi korkutmuyor.
Aynı binada diye anahtarı kendisinde olmak zorunda hissedenler, evde kimse yokken girip gelinin iç çamaşırlarına kadar kontrol edenler,ben hepsini burada okudum.
Geçim zor evet,ev alınacaksa aile dibinde değil farklı yerde yapacak o evi ki siz artık bir aile olun.
O annesinin dibindeyken ailesi hala onlar olacak siz de el kızı.
Aksi durum trilyonda bir görülmüştür.
Ne kadar uzak o kadar iyidir.
Mutluluklar

Kat çıksın,kiraya versin,satsın ama siz oturmayin bence.
Dünya iyisi olsalar,bir an yaşayacağınız ufak bir anlaşmazlik halinde zehir olur size o eve girip çıkmak,yüzyüze bakmak.
İsiniz yoksa o saatten sonra eşinizi ikna edin de ayri eve çıksın diye.
Yapmayin kendinize bunu.
Herkes kendi uzak evinde güzel güzel otursun,arada gidilir gelinir idare edilir ama altlı üstlü olmaz.

Back
X