Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Kolay Değişik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kurabiye Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    392
  • Anket Kapalı .
Kreşteyken böyle şeylerle hiç uğraşmamıştık, keşke burada da öyle olsaydı. Bunlar nedir ya, bir sayfa daha var. Yarı özel anaokulu bu. Nereden alsam, nasıl başlasam bilemedim.
Oğlum 8. Sınıfa gidiyor. O anaokuluna giderken yani 9 yıl önce kırtasiye malzemeleri 400 tl tutmuştu.
Aslında bunların hepsi anaokulu da lazım oluyor. Ama hepsi çok pahalı
Nevşehir'de geldiğimizden beri 4 defa dil çubuğu aldım. Altıüst 3-4 ay okula gitti. Her paketi 25-30 liraBenim kırtasiye malzemelerine ilgim var. Bugün renkli desenli grafon kağıdı sordum. 145 lira yazıyordu. Kadın emin olmadı teki mi paketi mi
Allah yardımcınız olsun.

Kreşteyken böyle şeylerle hiç uğraşmamıştık, keşke burada da öyle olsaydı. Bunlar nedir ya, bir sayfa daha var. Yarı özel anaokulu bu. Nereden alsam, nasıl başlasam bilemedim.
Karataşta sağlık ocağının çaprazında büyük bir yer vardı. Benim evin karşısıBir milyoncu tarzıOrada uygun ve her şey oluyordu. Hala var mı bilme

Dil çubuğu ne kurban olduğum

Ne yapıyordun onunla?
En son köprü yaptık birde özel insanlar için kupa(çay) birde kovadan örgü örme aparatıHatırladıklarım
Bak bugün matematik öğretmeni çarpan sayısı afişi istemiş.Renkli A4 ler mukavva ile afiş yaptık. İşin özü sadece anaokulunda kullanılmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…