Annemdeyim Nevoşum internetim az, başımıza gelenler..
1 haftadır iyileşemiyorum inanılmaz hastayım. Ev badana olacak diye bi kaç günlüğüne buraya geldim sonra hasta oldum kaldım sonra evimi su bastı hasTa hasta gidecek bir ev olmadıgı için kaldım. Son zamanlarda aksilik üstüne aksilik öyle canım sıkkın ki
İnşallah kuzucum sağol ama üzülüyor işte insan saçma sapan masraflar cıktı. Biz 5. Kattayız alt katlarım hep etkilenmiş baskından. Bebeklerin son eksikleriyle uğraşırken bambaşka bi şeyin içinde bulduk kendimizi napalım sağlık olsun
1 haftadır iyileşemiyorum inanılmaz hastayım. Ev badana olacak diye bi kaç günlüğüne buraya geldim sonra hasta oldum kaldım sonra evimi su bastı hasTa hasta gidecek bir ev olmadıgı için kaldım. Son zamanlarda aksilik üstüne aksilik öyle canım sıkkın ki
Geçmiş olsun canım. Canın sıkılsa da yapacak bir şey yok, olan olmuş artık. Allahtan annen var. Ha bu arada evi su basıp annende olduğun için aklıma Kızılcık Şerbeti geldi. Orada da aynı durum olmuştu