Yardım edebilecek kimse yokmu diyecektim komşuların filan, komşuluk yokmuş işte.
En kötü gelen arkadaşlarından birine söylesen en azından salata tarzında ble yardımcı olurdu sana.
Nasıl adetler bunlar öyle çok ağır yemekler oluyor demi şimdi gelde hazırla yani.
Şimdi bu bebek görmesi, ev görmesi, gelin görmesi böyle şeyler kalabalık olur. Diğer davetler sana kalmış. Arkadaş çevrenle olan uyumuna bağlı
Bazı gruplara iki çeşit yeter
Bizde deprem öncesi mecburi toplanalım diye gün yapmıştık. 12 kişiydik hatta o ay ben alacaktımYılda bir sıra geliyor
Çok yakındık çok çeşit yapmıyorduk.
Ama Antep gruplarında yapılırdı
Merhabalar Kadınlar Kulübü. Bu ay iki pratik tarifle karşınızdayım. 🤓 Muhammara Malzemeler 1 su bardağı domates salçası 1 su bardağı biber salçası 1 su bardağı zeytinyağı 2 su bardağı ekmek kırıntısı 1 su bardağı ezilmiş ceviz 6 diş ezilmiş sarımsak 2 çay kaşığı karabiber 2 çay kaşığı kimyon 2...
Şimdi bu bebek görmesi, ev görmesi, gelin görmesi böyle şeyler kalabalık olur. Diğer davetler sana kalmış. Arkadaş çevrenle olan uyumuna bağlı
Bazı gruplara iki çeşit yeter
Bizde deprem öncesi mecburi toplanalım diye gün yapmıştık. 12 kişiydik hatta o ay ben alacaktımYılda bir sıra geliyor
Çok yakındık çok çeşit yapmıyorduk.
Ama Antep gruplarında yapılırdı
Bunları hazırlarkende yardım edebilecek kişide olması lazım ki bitsin bir an önce.
Belli yemekler filan yapılıyor demi içli köfteler filan o tarz yemekler oluyor.