Ben bugün gittim eczaneye. Eşimin ve benim raporum var. Onun ilacını aldım. Benim raporum ocak sonu bitmiş gözüküyordu vermedilerMart ayından itibaren bitmiş olması gerekiyor dediler. Hazirana kadar geçerli.
Benim endokrin bölümü randevu desen dert hastaneye gitmek desen ayrı dert
Büyük oğlan orta 1..Yani 11 yaşında oldu.. küçüğü de 3.5 bitti 4 olucak az kaldı.. evde çok birbirlerine giriyolar.. yoruyorlar beni. Bi o gelip şikayet ediyo bir öbürü.. anne bana bunu yaptı şunu yaptı diye..
Ben bugün gittim eczaneye. Eşimin ve benim raporum var. Onun ilacını aldım. Benim raporum ocak sonu bitmiş gözüküyordu vermedilerMart ayından itibaren bitmiş olması gerekiyor dediler. Hazirana kadar geçerli.
Bize kadar ulaştı da bizde neler neler çıktı ortaya, bak mesela öğrenci yurdunda kalanlar nasıl ahir dedi, yemekleri küflü dedi, eee öğrenciler bununla kaç yıl yaşıyor sesi çıktı mi şükürsüz, vatan haini oluyordu şimdi öyle diyenler bu duruma düştü. Polisin yüzüne tükürüyor dedeler. Bir hastalık ne gerçekleri döktü ortaya. Yakında amcalar teyzeler direniş yürüyüşü de yapar
Bize kadar ulaştı da bizde neler neler çıktı ortaya, bak mesela öğrenci yurdunda kalanlar nasıl ahir dedi, yemekleri küflü dedi, eee öğrenciler bununla kaç yıl yaşıyor sesi çıktı mi şükürsüz, vatan haini oluyordu şimdi öyle diyenler bu duruma düştü. Polisin yüzüne tükürüyor dedeler. Bir hastalık ne gerçekleri döktü ortaya. Yakında amcalar teyzeler direniş yürüyüşü de yapar
tabiat ana ocunu insan oglundan teker teker aliyor arkadaslar cekirgelerin uzun 8cm uzunlugundaymis haakkaridr gorulmus . sen gidip corona icin maymunlari deneyde kullan hepsini olduru sonra maymunlar sana istila yapar git cok su iciyor diye binlerce deveyi katlet su sana ates olarak geri gelsin