Allah büyük, inşallah ertelemez beni ama ne yazılıysa o. 26 Mart iptal olursa,ameliyatta ertelenir kesin. Az kaldı,göreceğim. Dua et bana aklına geldikçe ❤♥
Yok abla daha dikkatli olmamız lazım bu dönemde bugun alışveriş için başka yere gittim annem bi sürü kızdı neden uzak yere gittim diye gerçekten çok tehlikeli bi dönemden geçiyoruz
Yok abla daha dikkatli olmamız lazım bu dönemde bugun alışveriş için başka yere gittim annem bi sürü kızdı neden uzak yere gittim diye gerçekten çok tehlikeli bi dönemden geçiyoruz
Öyle canım Allah korusun:)
Annemle ben de görüşmüyorum.Çok yakınız ama bir süre uzak duracağız.Eşim dışarı çıkıyor.Kız kardeşimde annemde rahatsız,risk grubundalar sorun olmasın
İlk gelenleri almadılar. Hava alanında ateş ölçüp, telefon numarası alıp bıraktılar. Ne zaman ki ülkede ilk vaka çıktı. Ondan sonra gelenler için önlem alındı.
İş işten geçti anlayacağınız...
Onlar gidip kendisi başvurdu. Bakalım sonuç yarına çıkar. 2 gündür hastanedeler.
herkese iyi geceler kizlar bisey diyecem sakin suan ki durumlari kafaniza takmayin ben dun yatsiyi dun kilarken farzina gecerken aniden bayildm sansa esim evdeydi ve 3 saate kendime anca geldim buyuk bir sinir krizi gecirmisim bu gundem olaylari yuzunden ciddi hadtaliga yakalandim
Allah yardımcın olsun canım iyi ki varmış:)
Eşim dışarı çıkıyor malum çalışıyor.O beni biraz geriyor.Acaba bulaştırır mı:)İşi gereği hep insanlarla iletişimde:)