Hafta sonu ölmüş 3.ölen benim okuduğum.Eski kara kuvvetler komutanı.İran'a gidip gelmiş 3 hafta önce.Önce tanı koyamamışlar galiba,eşinin testi pozitif konulunca anlaşılmış galiba,öyle okumuştum doğruysa.
Hafta sonu ölmüş 3.ölen benim okuduğum.Eski kara kuvvetler komutanı.İran'a gidip gelmiş 3 hafta önce.Önce tanı koyamamışlar galiba,eşinin testi pozitif konulunca anlaşılmış galiba,öyle okumuştum doğruysa.
Evet oyle diolar hastaneye gidince 6 saat sonra ölmüs, otopside cikmamis. Supheli olabilir denmis, esine bakinca cikmis. Ankarada virusun oldugu kesinlesti boylece, gecen gataya gidicektim. Insallah en az sayiyla biter gecer bu durum
Öyle canım akciğer hastalığı varmış test yapmışlar negatif çıkmış ,tedbir amaçlı ailesine de test yapmışlar pozitif çıkınca ailesi Emin olmuşlar,kim bilir kaç kişiye bulaştı