İyiyim canım çok şükür sen nasılsın Benim apartman komşularla grubum var:)Pek tanımıyorum ama gruba eklediler:)
Bugün biri yazmıştı oğlu ameliyat olmuş bugün çıkmışlar:)2 gün önce olmuş.Aklıma sen geldin demek ameliyatlar yapılabiliyor:)
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın Benim apartman komşularla grubum var:)Pek tanımıyorum ama gruba eklediler:)
Bugün biri yazmıştı oğlu ameliyat olmuş bugün çıkmışlar:)2 gün önce olmuş.Aklıma sen geldin demek ameliyatlar yapılabiliyor:)
Allah iyilik versin canım, ben de iyiyim çok şükür Sonrasında yoğun bakım gerektirmeyen ameliyatları yapacaklarmış galiba ,benimkinde gerek olmuyor :)) Çokk dua ediyorum ,bakalım , göreceğiz ❤
Allah iyilik versin canım, ben de iyiyim çok şükür Sonrasında yoğun bakım gerektirmeyen ameliyatları yapacaklarmış galiba ,benimkinde gerek olmuyor :)) Çokk dua ediyorum ,bakalım , göreceğiz ❤♥
Plan yapınca olmuyor:)
Yıllardır dışarıdayız . Kızlarımın 10 gün sonra doğum günü:)Geldiğimizde babam dahil hepsi bu yıl kızların doğum gününü birlikte kutlayacağız dediler:)
Babamı biliyorsun:/
Şimdide virüs çıktı yine kimse gelemez yalnız kutlayacağız:)
Böyle bir sürü şey var örnek veriyorum:)Nasipten ötesi yok:)
Yıllardır dışarıdayız . Kızlarımın 10 gün sonra doğum günü:)Geldiğimizde babam dahil hepsi bu yıl kızların doğum gününü birlikte kutlayacağız dediler:)
Genel olarak plansız ve hayalsiz yaşarım.Cunku olmadığında çok üzüleceğimi bilirim.Benim de çok az kaldı,dediğin gibi kutlama falan olma şansı yok,senin durumun daha da zor
Genel olarak plansız ve hayalsiz yaşarım.Cunku olmadığında çok üzüleceğimi bilirim.Benim de çok az kaldı,dediğin gibi kutlama falan olma şansı yok,senin durumun daha da zor