Sizin çocuklar ne alemde ?
Benim kız bi ağlıyor bi gülüyor.
Anne yarın depresyona giricem elleme beni dedi.olmaz çocuğum yarın dışarı çıkıcaz,müsait değilsin dedim
Ben bu videonun tamamını izlemiştim :)
Bi ara parkura gidicez koşuya dedim ya geçen hafta,
Büyük kız aynı böyle bir mesaj attı
Hayatında kaç kere koştun anne, otur oturuduğun yerde diye :)
Ben bu videonun tamamını izlemiştim :)
Bi ara parkura gidicez koşuya dedim ya geçen hafta,
Büyük kız aynı böyle bir mesaj attı
Hayatında kaç kere koştun anne, otur oturuduğun yerde diye :)
Ay yok,estağfurullah, ne var utanacak canım ya Allah korusun,herkesin başına gelebilir, insallah asla gelmesin tabiiEski halimden çok daha iyiyim,yatalak durumdan,desteksiz yürüme ve kalkmaya geçtim yaniHer şey düzelecek Allah'ın izniyle
Ay yok,estağfurullah, ne var utanacak canım ya Allah korusun,herkesin başına gelebilir, insallah asla gelmesin tabiiEski halimden çok daha iyiyim,yatalak durumdan,desteksiz yürüme ve kalkmaya geçtim yaniHer şey düzelecek Allah'ın izniyle
Çok teşekkür ederim :)Apandistim patlamıştı geçen Ramazan da,anlayamadılar. 3-4 ay tedavi ,hayati tehlike,yoğun bakım günleri geçirdim. Çok şükür yavaştan düzeliyorum ama
Çok teşekkür ederim :)Apandistim patlamıştı geçen Ramazan da,anlayamadılar. 3-4 ay tedavi ,hayati tehlike,yoğun bakım günleri geçirdim. Çok şükür yavaştan düzeliyorum ama