Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Jennam ilk kez Uludağ' a çıkmışım sene bilmem kaç 2008 olabilir. Soğuktan donuyorum eşime kurbanın olayım şu ilerde bir otel var gidek lobisine oturalım dedim. Gittik kapıya o neyyyy kocaman Beceren Otel yazıyor ben girmem oraya dedim. Güler misin ağlar mısın otele öyle isim koymak kimin aklına gelir...
Ahahahaah demek ki her ilk Uludağ'a gidenin o otelle hikayesi var
Biz de çekirdek aile gittik efendim,bol bol fotoğraf çekildik falan.eve geldik faceye foto koyucam,az hava atıcam ya
Bütün fotoları o otelin önünde çekişmişiz,tam da beyimin kafasının üstünde kocaman
Koyamadım tabi
Ay az once Insidious izledik, bi sahnede ciglik attim korkudan sonra nefesim kesildi bildiginiz nefes alamadim esim kolonya falan koklatti balkona cikardi oyle kendime geldim... normalde korkmam ama hic beklemedigim bi anda bisey cikti kucuk dilimi yuttum resmen Elalis